Specijalistički seminar – Prisilna naplata gradskih i općinskih prihoda


Objavljeno: 16.05.2019.
 


14. lipnja 2019., Hotel Aristos Zagreb


I ove godine sa zadovoljstvom najavljujemo sada već gotovo tradicionalni 4. LC proljetni seminar  na temu prisilne naplate gradskih i općinskih prihoda. U tom smislu korisno je ponoviti kako su gradovi i općine dužni provoditi potpunu i pravodobnu naplatu svih svojih prihoda, a ozbiljnost navedenoga proizlazi iz materijalno izdašnih prekršajnih odredbi važećeg Zakona o proračunu. Međutim, valja upozoriti  kako od ožujka 2019. godine postoje i nove ovlasti Državnog ureda za reviziju, što radnjama u okviru pojma naplate prihoda svakako daje jednu dublju i ozbiljniju dimenziju.
 
Također, novi Zakon o komunalnom gospodarstvu i primjena Općeg poreznog zakona za gotovo sva javna davanja u nadležnosti naših gradova i općina impliciraju neke nove dileme i nejasnoće u njihovoj primjeni i provedbi. U ovom smislu osobito ističemo neke probleme koji su se ukazali u praksi, a koje ćemo obraditi u okviru seminara:  
Navedene teme obradit će će naši stručni predavači:  
Na kraju, iako slobodno možemo reći da je već riječ o čvrstom standardu koji obilježava naša savjetovanja, ističemo kako će čitav jedan blok savjetovanja biti predviđen isključivo za pitanja polaznika na koja će naši predavači dati odgovore.

Program rada pogledajte OVDJE.

 

NAPOMENA:

Kotizacija za specijalistički seminar iznosi 1.200,00 kn + PDV minus 400,00 kn popusta = 800,00 kn + PDV po sudioniku. 
 
Prijavite se najkasnije do 11.06.2019. godine u 12:00 sati putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do popunjenja kapaciteta dvorane.
 
Kotizaciju za sudjelovanje molimo uplatite zaključno s 11.06.2019. godine na račun tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. IBAN HR4123600001101337826, a potvrdu o uplati molimo pošaljite na fax broj 01/6599-513 ili na e-mail prodaja@spi.hr.
Pod model plaćanja navesti 00 36711-OIB korisnika.
Postojeći LC korisnici kotizaciju mogu uplatiti i nakon održanog savjetovanja.

Obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
- u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
- u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

U cijenu napredne obuke/seminara/radionice uključeni su radni materijali i prigodna zakuska.
 


Isprintajte stranicu