Savjetovanje upravitelja nekretninama Brač 2015


Ovogodišnje Savjetovanje Udruge UPRAVITELJ održati će se u hotelu SVPETRVS u Supetru na otoku Braču od 22. do 25. travnja 2015. godine. U sklopu Savjetovanja upravitelja nekretninama Brač 2015, 23. travnja 2015. godine održat će se radni sastanak sa USZ korisnicima, te ostalim zainteresiranim tvrtkama upraviteljima koji će prisustvovati Savjetovanju. Sastanak, kao i prezentaciju novosti unutar aplikacije USZ održat će naši projektanti aplikacija namijenjenih upraviteljima stambenih zgrada.

Na Savjetovanju stručni predavači govoriti će o slijedećim aktualnim temama: Pokrovitelji ovogodišnjeg Savjetovanja su nadležna ministarstva, Hrvatska gospodarska komora i Grad Supetar, te organizatori i domaćini skupa SCRIPEA d.o.o., LIBUSOFT CICOM d.o.o. i turistička agencija MEDIA TURIST.

Zanimljive teme, stručni predavači te kvalitetne radionice dovoljan su razlog da posjetite Savjetovanje. Detaljne informacije o Savjetovanju možete pronaći na web stranici Udruge UPRAVITELJ: www.udruga-upravitelj.hr.


Isprintajte stranicu