Sastanak LC/USZ korisnika i Savjetovanje upravitelja nekretninama


U organizaciji UDRUGE UPRAVITELJ, tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o., turističke agencije MEDIA TURIST d.o.o, te domaćina skupa upravitelja Kany d.o.o., u hotelu Aurora u Malom Lošinju, od 26. do 29. travnja 2017. godine održat će se pred­metno Savjetovanje sa zanimljivim temama iz djelatnosti up­ravljanja nekretninama.

Interes upravitelja je velik, a zahtjevnu upraviteljsku djelatnost svojim odazivom i najavljenim sudjelovanjem ponovno podupire Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstvo gospodarstva, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, HGK, Građevinski fakultet te Grad Mali Lošinj kao grad domaćin.  
 
Na Savjetovanju će se obraditi niz aktualnih tema iz upraviteljske prakse od kojih ističemo: U sklopu Savjetovanja upravitelja nekretninama Mali Lošinj 2017, 27. travnja 2017. godine, s početkom u 17:00h održati će se radni sastanak sa USZ korisnicima, te ostalim zainteresiranim tvrtkama upravitelji­ma, sudionicima Savjetovanja. Sastanak, kao i prezen­taciju novosti unutar aplikacije USZ održat će naši projektanti aplikacija namijenjenih upraviteljima stambenih zgrada.

Neke od najaktulanijih tema koje ćemo obraditi na USZ radionici su: Više detalja možete pronaći u Programu rada, te na web stranici www.udruga-upravitelj.hr.
 
Vidimo se u Malom Lošinju!


Isprintajte stranicu