Radionica napredne obuke - Usklađenje i kontrola podataka kao priprema za što kvalitetniju i jednostavniju pripremu financijskih izvještaja


Objavljeno: 30. 05. 2018.

Poštovani korisnici,

Za sve vas koji LC rješenja koristite u sustavu proračuna, organizirali smo radionicu napredne obuke - Usklađenje i kontrola podataka kao priprema za što kvalitetniju i jednostavniju pripremu financijskih izvještaja kako bismo vam pomogli u procesu usklađenja i pripreme za financijske izvještaje
 
Sadržaj radionice:
Uvod – osnovni ciljevi i oblici usklađenja
Usklađenja unutar proračunskog računovodstva 
Usklađenje između nadležnog proračuna i proračunskih korisnika u sustavu riznice
Primjeri usklađenja i rad na konkretnim slučajevima
Realizacija vlastitih izvora financiranja

Radionica se održava 13. lipnja 2018. godine u LC edukativnom centru Zagreb​.

Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.
 
NAPOMENA:

Cijena napredne obuke za jedan dan je 750,00 kn + PDV po sudioniku/obuci. U cijenu napredne obuke uključeni su radni materijali te konzumacija jela i pića.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 11.06.2018. godine u 16:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr


Isprintajte stranicu