Radionica napredne obuke - Sustav praćenja i obrada naplate potraživanja


Poštovani korisnici,

kako bismo vam pokazali način rada u modulu Sustav praćenja naplate potraživanja u aplikaciji Salda konti kupaca i dobavljača, naši konzultanti su organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom Sustav praćenja i obrada naplate potraživanja.  Na radionici ćemo Vam pokazati i formiranje opomena, praćenje naplate po opomenama, formiranje obračuna kamata, te instrumente osiguranja plaćanja​.

Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima SPI aplikacije Salda konti kupaca i dobavljača (onima koji koriste navedene module i onima koji bi željeli koristiti navedene module)​.

Radionice se održavaju prema slijedećem rasporedu: Planirano trajanje radionica je od 09:30 do 15:00 sati.

Predviđeni program rada radionice napredne obuke je:

NAPOMENA:

Cijena napredne obuke za jedan dan je 700,00 kn + PDV po sudioniku/obuci. U cijenu napredne obuke uključeni su radni materijali te konzumacija jela i pića.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 06.12.2017. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu