Radionica napredne obuke - Priprema polugodišnjih financijskih izvještaja


Objavljeno: 02. 05. 2018.

Poštovani korisnici,

konzultanti LC-a organizirali su radionicu Priprema polugodišnjih financijskih izvještaja namijenjenu svim korisnicima proračunskog računovodstva s ciljem da s korisnicima prođu proces pripreme za izradu polugodišnjih financijskih izvještaja
 
Sadržaj radionice:
1. Zakonska osnova
2. usklađenje i pripreme za izradu zakonskih izvještaja
3. izrada polugodišnjih financijskih izvještaja
4. polugodišnji obračun proračuna
5. Konsolidacija

Radionica se održava 18. lipnja 2018. godine u LC edukativnom centru Zagreb​.

Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.
 
NAPOMENA:

Cijena napredne obuke za jedan dan je 750,00 kn + PDV po sudioniku/obuci. U cijenu napredne obuke uključeni su radni materijali te konzumacija jela i pića.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 14. 06. 2018. godine u 16:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr

Radionica napredne obuke - Priprema polugodišnjih financijskih izvještaja

Naziv organizacije: *
Ime i prezime te funkcija sudionika: *
e-mail adresa: *
Telefon: *

Unesite kontrolni broj radi provjere: *Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.
Isprintajte stranicu
25.05.2018
10. LC Technology day 2018
Sprema se naš najdraži događaj - LC Technology Day!
Ove godine cijeli događaj održat će se u Karting Areni Zagreb. To ni za što nemojte propustiti. Juriti ćemo ponovno... i to kroz zanimljive radionice, kratka predavanja i dinamične diskusije.
Saznajte više
25.05.2018
Specijalistički seminar – Prisilna naplata gradskih i općinskih prihoda
Specijalistički seminar – Prisilna naplata gradskih i općinskih prihoda koji se odnosi na temu naplate gradskih i općinskih prihoda. Naglasak smo stavili na različite radne i operativne procese koji prethode ili slijede postupcima naplate ili otpisa različitih potraživanja, odnosno koji su od odlučnog utjecaja na učinkovitost takvih postupaka i pravilnog evidentiranja prihoda. 

Seminar će se održati u Hotelu Panorama u Zagrebu od 9:30 do 15:00 sati, a program seminara i prijavnicu potražite OVDJE.
Saznajte više