08.11.2017 | Radionica napredne obuke - Obračun i kontrola PDV-a (profitni korisnici)


Poštovani korisnici,

kako bismo vam pokazali način način obračuna i kontrola PDV-a, naši konzultanti su organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom Obračun i kontrola PDV-a (profitni korisnici) Cilj radionice je pokazati povezanost SPI aplikacija unutar kojih se formiraju dokumenti sa PDV-om te kako se sve povezuje u aplikaciji obračun PDV-a. Također, pokazat ćemo i kako se kontrolira obračun PDV-a kroz aplikacije.

Radionica napredne obuke namijenjena je svim profitnim korisnicima koji su obveznici PDV-a.

Radionica će se održati 04. prosinca 2017. u LC edukativnom centru Zagreb. Planirano trajanje radionica je od 09:30 do 15:00 sati.

Predviđeni program rada radionice napredne obuke je:

NAPOMENA:

Cijena napredne obuke za jedan dan je 700,00 kn + PDV po sudioniku/obuci. U cijenu napredne obuke uključeni su radni materijali te konzumacija jela i pića.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 30.11.2017. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu