Radionica napredne obuke - Napredno korištenje aplikacije salda konti


Objavljeno 02. 05. 2018.

Poštovani korisnici,
za sve koji koriste aplikaciju salda konti, naši konzultanti organizirali su radionicu napredne obuke pod nazivom Napredno korištenje aplikacije salda konti. 
Na radionici ćemo pokazati kako se rješavaju najčešće postavljana pitanja za rad unutar aplikacije salda konti: što ako imam otvorenih dokumenata a opomene se ne formira; filtriram izvještaje ali ne dobijem podatke koje trebam; ne mogu promijeniti dokument jer ima rezervaciju; kako se storniraju dokumenti samo jednog prostora; zašto mi dokumente ne prikazuje na zatvaranju?. Rješavat ćemo ovakva i sva druga pitanja koja korisnici imaju u radu sa salda kontima


Radionica se održava 11. lipnja 2018. godine u LC edukativnom centru Zagreb​.

Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.


Sadržaj radionice:
1. otvaranje radionice i upoznavanje sa rasporedom rada
2. odgovori na najčešća pitanja vezana za ulazne i izlazne račune
3. odgovori na najčešća pitanja za izvještajni sustav salda konti
4. odgovori na najčešća pitanja za obrade storniranja i isknjiženja/otpisa
5. odgovori na najčešća pitanja za rad sa izvodima, zatvaranjima i preknjiženjima
6. odgovori na najčešća pitanja vezana za opomene, ovrhe i obračun kamata
 
NAPOMENA:

Cijena napredne obuke za jedan dan je 750,00 kn + PDV po sudioniku/obuci. U cijenu napredne obuke uključeni su radni materijali te konzumacija jela i pića.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 07.06.2018. godine u 16:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.

Radionica napredne obuke - Napredno korištenje aplikacije salda konti

Naziv organizacije: *
Ime i prezime te funkcija sudionika: *
e-mail adresa: *
Telefon: *

Unesite kontrolni broj radi provjere: *Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.
Isprintajte stranicu
25.05.2018
10. LC Technology day 2018
Sprema se naš najdraži događaj - LC Technology Day!
Ove godine cijeli događaj održat će se u Karting Areni Zagreb. To ni za što nemojte propustiti. Juriti ćemo ponovno... i to kroz zanimljive radionice, kratka predavanja i dinamične diskusije.
Saznajte više
25.05.2018
Specijalistički seminar – Prisilna naplata gradskih i općinskih prihoda
Specijalistički seminar – Prisilna naplata gradskih i općinskih prihoda koji se odnosi na temu naplate gradskih i općinskih prihoda. Naglasak smo stavili na različite radne i operativne procese koji prethode ili slijede postupcima naplate ili otpisa različitih potraživanja, odnosno koji su od odlučnog utjecaja na učinkovitost takvih postupaka i pravilnog evidentiranja prihoda. 

Seminar će se održati u Hotelu Panorama u Zagrebu od 9:30 do 15:00 sati, a program seminara i prijavnicu potražite OVDJE.
Saznajte više