Radionica napredne obuke - Integrirani sustav Salda konti i Glavna knjiga (proračunska)


Poštovani korisnici,

kako bismo vam pokazali osnovne veze salda konti-glavna knjiiga, naši konzultanti su organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom Integrirani sustav Salda konti i Glavna knjiga​​​. Na radionici će se obraditi ispis izvještaja za kontrolu kontiranih/proknjiženih dokumenata, direktna knjiženja i preknjiženja iz salda konta, kako funkcionira automatsko knjiženje uplate tip povrat i preknjiženja po izvodu i kako to završava u glavnoj knjizi.

Radionica napredne obuke namijenjena je svim proračunskim korisnicima koji unutar SPI sustava koriste aplikacije Integralno kontiranje i Salda konti kupaca i dobavljača.

Radionica će se održati 11. siječanj 2018. u LC edukativnom centru Zagreb. Planirano trajanje radionica je od 09:30 do 15:00 sati.

Predviđeni program rada radionice napredne obuke je:

NAPOMENA:

Cijena napredne obuke za jedan dan je 700,00 kn + PDV po sudioniku/obuci. U cijenu napredne obuke uključeni su radni materijali te konzumacija jela i pića.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 09.01.2018. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.Poštovani korisnici,

 


Isprintajte stranicu