Radionica napredne obuke - Godišnji obračun poreza pri zadnjoj isplati plaće (KOP) u Splitu


Naši konzultanti su za Vas pripremili radionicu napredne obuke pod nazivom Godišnji obračun poreza pri zadnjoj isplati plaće (KOP) na kojoj će Vam pokazati izmjene Zakona o porezu na dohodak sa stajališta godišnjeg obračuna poreza na dohodak, te Vas educirati kako možete napraviti godišnji obračun poreza na dohodak u programu SPI/Obračun plaća i drugog dohotka.

Radionica napredne obuke namijenjena je korisnicima aplikacije SPI/Obračun plaća i drugog dohotka.

Datum održavanja radionice je 25.11.2014. godine u Otvorenom učilištu ALGEBRA (Put Brodarice 6) u Splitu s početkom u 09:30 sati.

Predviđeni program rada radionice je:
NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 21.11.2014. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu