Predstavili smo SPI/lokalnu riznicu na radionici uspostava i poslovanje u sustavu lokalne riznice


Dana, 18. travnja, 2013. u hotelu Panorama održana je specijalizirana radionica Uspostava i poslovanje u sustavu lokalne riznice u organizaciji TIM4PIN – Centra za razvoj javnog i neprofitnog sektora i TIN4PIN d.o.o. za savjetovanje. Na samoj radionici je prisustvovalo oko 100-njak predstavnika iz JLP(R)S kao i proračunskih korisnika.

Radionica je bila podijeljena u dva dijela, prvi dio bio je vezan uz Zakonodavni okvir i praktična rješenja za rad u sustavu riznice, dok je u drugom dijelu izvršena prezentacija modela riznice četiri informatička poduzeća, od kojih je naše rješenje SPI/LOKALNA RADIONICA najzastupljenije na tržištu.
Neki od korisnika SPI lokalne zajednice | SPI

Prezentaciju našeg IT rješenja nadopunila su i iskustva našeg korisnika, grada Crikvenice u čije ime je gđa Snježana Sikirić budućim JLP(R)S skrenula pažnju na moguće probleme kod uvođenja Lokalne riznice kao i dala veliki broj korisnih savjeta oko same organizacije uvođenja, ali kasnije i korištenja ove vrste rješenja. Ovim putem joj se još jednom zahvaljujemo na sudjelovanju na ovoj radionici i prezentaciji svojih iskustava. 


Isprintajte stranicu