Posjetite Kutak znanja na LC Konferenciji Panorama 2015


Svake godine na LC Konferenciji, naši korisnici imaju veliki broj pitanja  na koje konzultanti praktično ne stignu odgovoriti kroz vremenski ograničene radionice. 

Stoga smo za Vas i ove godine pripremili KUTAK ZNANJA. U dva dana Konferencije, unutar Kutka znanja bit će Vam na raspolaganju naši konzultanti iz različitih područja kojima ćete moći postaviti pitanja i na njih odmah i dobiti odgovor kroz praktične primjere. 

Kutak znanja je zamišljen na slijedeći način, kroz cijelo vrijeme održavanja LC Konferencije, na raspolaganju će Vam biti naši konzultanti iz 5 različitih područja – Proračunsko računovodstvo, Plaće i drugi dohodak, Salda konti kupaca i dobavljača, Komunalni informacijski sustav i Uredsko poslovanje, koji će Vam uz pomoć računala i naših aplikacija moći dati odgovore na sva Vaša pitanja. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku za druženje s našim konzultantima u za to predviđenoj, posebnoj prostoriji! 

Više informacija o LC konferenciji Panorama 2015 i Kutku znanja pronaći ćete na našoj web stranici www.lc-panorama.com te Vas pozivamo da prijavite svoje sudjelovanje na Kutku znanja putem WEB prijavnice koju ćete pronaći na web stranici najkasnije do 11. rujna 2015. godine.


Isprintajte stranicu