Posebne nekretninske evidencije


Stupanjem na snagu Zakona o izmjenama Zakona o lokalnim porezima (NN 101/17), razvili smo alate koji osiguravaju cjelovita rješenja za ustrojstvo kvalitetne i strukturirane Evidenciju o nekretninama s ciljem što kvalitetnijeg poslovanja svake JLS.

Prema čl. 16. Zakona, zadatak jedinica lokalne samouprave (JLS) je održavanje ažurnim i cjelovitim baze podataka obveznika i objekata naknada koje se neposredno temelje na objektu - nekretnini (komunalna naknada, porez na kuće za odmor, spomenička renta, naknada za odvoz smeća i slično).
 

Kako bismo Vam pomogli u povećanju prihoda Vašeg JLS, te olakšali provedbu navedenog Zakona, za Vas smo pripremili softverske alate te konzultantske usluge. Upotrebom naših rješenja ustrojit ćete kvalitetnu i strukturiranu Evidenciju o nekretninama što će dovesti do povećanja prihoda vašeg JLS.

Nadamo se da ćete prepoznati kvalitetu ponuđenih proizvoda i usluga, iskoristiti sve njihove prednosti i u skladu s odredbama Zakona ustrojiti kvalitetnu i strukturiranu Evidenciju o nekretninama. 

 


Isprintajte stranicu