U ovom trenutku profesionalni i operativni fokus jedinica lokalne samouprave opravdano je usmjeren na niz izazova koje prethode uvođenju Poreza na nekretnine. Kao i uvijek do sada, LIBUSOFT CICOM osigurao je vrhunski tim za ovaj izuzetno veliki projekt. Kroz već razvijene alate, edukaciju i podršku, LC tim pratiti će JLS u cijelom procesu uvođenja Poreza na nekretnine.

Kao lider imamo ulogu i obvezu da budemo korak ispred, pa tako i u pripremi za uvođenje PNE-a te našim korisnicima omogućimo dobru podršku i edukaciju. Za Vas smo organizirali LC Dane otvorenih vrata. Ovo je jedinstvena prilika da bez ikakvih dodatnih financijskih obveza (GRATIS) dobijete odgovore na niz pitanja vezano za uvođenje informacijskog sustava Poreza na nekretnine.
 
Sve što trebate napraviti je ispuniti prijavnicu te će Vas naši djelatnici kontaktirati kako bi dogovorili točan termin u kojem ćete posjetiti našu poslovnicu u Zagrebu.

Pozivamo sve zainteresirane jedinice lokalne samouprave da iskoriste ovu priliku i na vrijeme se pripreme za uvođenje Poreza na nekretnine!