Počela LC Konferencija Panorama 2018


Objavljeno 26.09.2018.
 


Jutros je u zagrebačkom Hotelu Panorama počela naša velika godišnja konferencija koja će u naredna tri dana ugostiti više od 1400 sudionika iz cijele Hrvatske. Točno u 9:30 skup su pozdravili Vedran Vukobrat, Marko Ignjatović i Danijela Kasun Perše iz LC-a, obrativši se sudionicima Konzultantskog savjetovanja o GDPR-u. Govornicu su zatim prepustili kolegi Vedranu Vukobratu i cijenjenim gošćama predavačicama - Perici Norac Kevo, sutkinji Županijskog suda u Velikoj Gorici i Ivani Žiljak iz AZOP-a. Auditorij u prepunoj dvorani imat će priliku čuti sve ono što je ostalo nerečeno o temi godine - GDPR-u.
Već u 10:00 sati s radom je počelo i Konzultantsko savjetovanje namijenjeno obrazovnim institucijama. Sudionike savjetovanja pozdravile su Martina Bogner i Andrea Kolarić iz LC-a najavivši opsežan sadržaj i razne teme vezane uz zakonske odredbe i propise za škole, vrtiće, učeničke domove i ostale obrazovne institucije. Uz Martinu Bogner, stručnim će se temama baviti gosti Iva Soldo, odvjetnica Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja i Damir Mikolji iz Gimnazije Tituša Brezovačkog.
Od ovogodišnje Panorame se očekuje puno, a po svemu sudeći moglo bi biti i više od toga. No, pričekajmo još da se radna atmosfera zagrije i da se realizira sav program predviđen za četvrtak i petak pa ćemo i to znati.
Želimo vam svima korisnu i ugodnu Panoramu i najširu perspektivu.


Isprintajte stranicu