Pismo gđe Ranke Budimir


Objavljeno 27.10.2018.Dobili smo pismo. Pismo koje nas je obradovalo i ganulo ali, ispunilo ponosom. Javila nam se gopođa Ranka Budimir iz Novske koja je veliki dio svojeg radnog staža u Dječjem vrtiću Radost radila u LC aplikacijama i surađivala s nama. Gospođa Budimir zahvaljuje nam na svim tim godinama suradnje, a mi se od sveg srca zahvaljujemo njoj uz najljepše želje za novi početak.
Što nam je napisala u pismu, pročitajte u nastavku.
 
"Zahvala
 
Poštovani!
Obraćam se ovom prigodom kako bih se zahvalila na dosadašnjoj suradnji . Moram istaći da je početak rada u programima Libusoft Cicoma od 2007 godine bio  veoma izazovan i jedna velika nepoznanica za nas koji smo prihvatili Vaše nove programe. Programe smo prihvatili najviše zbog ulaska u Lokalnu riznicu grada. Napominjem da smo uz zajedničku suradnju postigli izvanredan program za fakturiranje usluga odgojnih i   obrazovnih ustanova.
Smatram prigodnim trenutkom, kada slavite, kako kažete  Vaš najveći i najdraži događaj u godini – Panorama 2018. da Vam se obratim te zahvalim.
Zahvaljujem svima s kojima sam surađivala dugi niz godina. Bila je to izuzetna suradnja, pružanje pomoći Vaših stručnjaka u radu svih programa koje imamo.  Moram priznati da je bilo dosta naporno, te je trebalo dosta truda i rada uložiti zbog toga što smo mala ustanova upućena sama na sebe. Na žalost mjesto voditelja računovodstva i tajnika rade dvije osobe, koje su u to vrijeme bile kreatori i inovatori programa. Ponosne smo na odrađeni posao jer smo bili pioniri posla u kojem smo pomagali jedni drugima. Bez obzira na sve poteškoće i preopterećenje Vaših stručnjaka, uspjeli smo savladati sve izazove koje su se stavljale pred nas.
Zašto Vam ovo pišem? 
Ovo je posljednja Panorama na kojoj ću ja, kao voditelj računovodstva, prisustvovati kao predstavnik Dječjeg vrtića „Radost“ Novska. Nakon 44 godine radnog staža krajem ove godine odlazim u zasluženu mirovinu.
Kada pomislim na početke moga rada, davne 1974. godine gdje se radilo na tabli od šperploče s malim metalnim mehanizmom za ulaganje dnevnika knjiženja i financijskih kartica, te zbrajanje na ručnom računalu unošenjem svake brojke nekog iznosa, što je bilo daleko sporije  i teže nego danas. S ponosom mogu reći da sam bila sudionik i korisnik vrhunskih programa koje je stvorio LibusoftCicom i zato Vam se još jednom od srca zahvaljujem.
  
SRDANČAN POZDRAV SVIMA,  MNOGO USPJEHA U DALJNJEM RADU.
Voditelj računovodstva:
Ranka Budimir "

PS. Gđo Budimir, vidimo se na LC Konferenciji Panorama 2019
                                                                                                                      


Isprintajte stranicu