Otvorene su prijave za LC Konferenciju Panorama 2017!


Kao što smo i najavili u Biltenu 07/2017, naša nova web stranica za LC Konferenciju Panorama 2017 je gotova, te smo s današnjim danom otvorili prijave za sudjelovanje na LC Konferenciji Panorama 2017!

Konferencija će se održati u hotelu Panorama u Zagrebu, od 27. do 29. rujna 2017. godine.
 
U sklopu LC Konferencije Panorama 2017 očekuju vas:

 
Iskoristite ovu Konferenciju kao odlično iskustvo, budite korak ispred, saznajte iz prve ruke sve o ovogodišnjim aktulanim temama kao i temama za budućnost. Ovo je isto tako sjajna prilika za povezivanje sa ostalim profesionalcima koji se susreću ili su se susretali sa istim izazovima.
 
Sve informacije o LC Konferenciji Panorama 2017, o sadržau događanja te prijavnicu za svako događanje možete pronaći na našoj web stranici - www.lc-panorama.com!


Isprintajte stranicu
25.05.2018
10. LC Technology day 2018
Sprema se naš najdraži događaj - LC Technology Day!
Ove godine cijeli događaj održat će se u Karting Areni Zagreb. To ni za što nemojte propustiti. Juriti ćemo ponovno... i to kroz zanimljive radionice, kratka predavanja i dinamične diskusije.
Saznajte više
25.05.2018
Specijalistički seminar – Prisilna naplata gradskih i općinskih prihoda
Specijalistički seminar – Prisilna naplata gradskih i općinskih prihoda koji se odnosi na temu naplate gradskih i općinskih prihoda. Naglasak smo stavili na različite radne i operativne procese koji prethode ili slijede postupcima naplate ili otpisa različitih potraživanja, odnosno koji su od odlučnog utjecaja na učinkovitost takvih postupaka i pravilnog evidentiranja prihoda. 

Seminar će se održati u Hotelu Panorama u Zagrebu od 9:30 do 15:00 sati, a program seminara i prijavnicu potražite OVDJE.
Saznajte više