Jučer se u našoj školici održala specijalistička radionica za našeg korisnika, Državni hidrometeorološki zavod na kojem su obrađene promjene u proračunskim klasifikacijama, ali i druge zanimljive teme.

Osim obrade promjena u Pravilniku o proračunskim klasifikacijama koje su tijekom prošlog tjedna prolazili djelatnici naših drugih korisnika, s djelatnicima Državnog hidrometeorološkog zavoda se također radilo na definiranju poslovnih procesa i organizaciji poslovanja.

Ovakvo pružanje konzultantskih usluga postaje sve češće u LC-u – nakon 15 godina praktičnog iskustva i prikupljanja znanja potrebnog za certifikate za upravljanje imovinom i financijama, korisnicima možemo ponuditi vrijedne savjete za poboljšanje učinkovitosti u poslovanju.
 
Također, na specijalističkim radionicama smo u mogućnosti upoznati osobe s kojima obično surađujemo preko telefonskih linija i nakon zajedničkog rada i učenja u mogućnosti smo u budućnosti s većim razumjevanjem potreba pružati usluge na još kvalitetniji način.