Održana LC konferencija Panorama 2013


U četvrtak i petak (19. i 20.09.2013.) održana je 13. LC Konferencija Panorama 2013, koja je ove godine prema broju sudionika bila najveća do sada, 800 sudionika je posjetilo našu Konferenciju te sudjelovalo na radionicama.

U sklopu LC Konferencije Panorama 2013, održano je Savjetovanje pročelnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, na kojem je obrađeno 16 trenutno aktualnih tema sa kojima se svakodnevno susreću čelnici, pročelnici te voditelji odsjeka u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Zanimljive teme i stručni predavači siguran su pokazatelj kvalitete ovog Savjetovanja koje je posjetilo više od 200 sudionika iz svih dijelova naše države.

Sama LC Konferencija Panorama 2013. bila je organizirana kroz rad u XI. zanimljivih radionica na kojima su se naši korisnici SPI paketa aplikacija mogli upoznati s novostima te iskustvima od strane vanjskih predavača, predavača korisnika kao i samih LC konzultanata.

Kako bi se naši sudionici malo i opustili nakon rada u radionicama, za njih smo pripremili posebno iznenađenje uz pomoć našeg poznatog iluzionisteLuke Vidovića koji je vrhunskim trikovima zabavio i nasmijao sve prisutne, a nakon toga uslijedilo je opuštanje na LC party-u.

Zahvaljujemo se svim sudionicima ovogodišnje LC Konferencije Panorama, te već sada najavljujemo LC Konferenciju Panorama 2014 koja će se održati 25. i 26. rujna 2014. godine. 


Isprintajte stranicu