Održan LC regionalni seminar Slavonija 2013


Jučer, 04.11.2013. godine, u Hotelu Đakovo u Đakovu održan je prvi od tri planirana LC regionalna seminara.

Seminar je protekao u vedroj i veseloj atmosferi i dobio je izvrsne ocjene od 50-tak sudionika koji su aktivno sudjelovali u radu na sve 4 održane radionice, te su se na taj način upoznali s novostima i planovima za budući razvoj naših aplikacija, te smo ponovno upozorili naše korisnike na važnost ispunjavanja tehničkih uvjeta za instalaciju nove verzije SPI paketa aplikacija.

Naglasili smo činjenicu da ukoliko poslužitelj/server korisnika ne zadovoljava minimalne tehničke uvjete za instalaciju nove verzije SPI paketa aplikacija (prema Općim uvjetima poslovanja 13.3.), korisnici neće biti u mogućnosti instalirati novu verziju SPI paketa aplikacija 6.0, te korisnici neće biti u mogućnosti obavljati svoj svakodnevni posao.

Obzirom na aktualnost obrazca JOPPD i česte upite o našim aplikacijama koje su vezane na obrazac JOPPD, održali smo i kratku prezentaciju za naše zainteresirane korisnike kojima smo predstavili LC aplikacije: Blagajna, Ispis virmana, Putni nalozi i Evidencija socijalne skrbi.

Zahvaljujemo svim našim korisnicima s područja Slavonije i Baranje koji su bili s nama, te ih već sada pozivamo na LC regionalni seminar SLAVONIJA 2014.

 


Isprintajte stranicu