Novosti u verziji 5.07 aplikacija SPI/KOMIS, SC I GPZ


Poštovani korisnici, nakon nedavno dovršenih nadopuna aplikacija SPI/KOMIS i GPZ, obavještavamo Vas o novostima koje su dodane u te programe.
 
SPI/KOMIS 5.07
 
Kreirana je definicijska tablica zona i mjesnih odbora – nakon što se tablica jednom popuni informacijama o adresama (ulice i kućni brojevi), pri unosu podataka za naknadu zone će se automatski dodjeljivati što omogućava uštede vremena.
Ubrzan je postupak razduživanja starog i zaduživanja novog obveznika na objektu – programu su dodane nove funkcije koje skraćuju postupka provođenja promjene vlasništva na objektu.
 
Omogućeno je stvaranje dostavne liste za kurirske službe (npr. City Express) u elektronskom obliku što je posebno pogodno pri slanju na vrlo velik broj adresa, a također je kurirskim službama lakše obraditi takav zahtjev ukoliko podatke dobiju u elektronskom obliku.
  
SC 5.08
 
Među najvažnijim nadogradnjama aplikacije Salda Konti su:
Ispis otvorenih stavaka po zadanom razdoblju
Filtriranje upisa uplaćenih računa za dugovne i potražne stavke
Ispis uplatnica koje na sebi imaju BAR-kod što ubrzava rad na blagajni i naplatuNadogradnja također uključuje dodatne podatke na stavci izvoda, brojač statusa stavaka izvoda, ispis otvorenih i zatvorenih stavaka, kartica za partnere tipa Ostalo.. te još niz manjih poboljšanja.
 
 
GPZ 5.07
 
Prema novom zakonskom naputku o načinu formiranja cijena u gospodarenju poljoprivrednog zemljišta u RH, nadopunili smo aplikaciju GPZ modulom za automatsko dodjeljivanje cijena parcelama.
 
Također je dodano:


Isprintajte stranicu