Novi specijalizirani časopis za javni i neprofitni sektor - TIM4PIN magazin


Želimo Vas obavijestiti da je od početka 2013. godine ponuda stručne literature obogaćena novim specijaliziranim časopisom za proračunski (javni) i neprofitni sektor pod nazivom TIM4PIN MAGAZIN.

Inicijalno uredništvo i suradnički tim časopisa okupljeni su oko Vama već dugi niz godina poznatih stručnjaka - mr.sc. Ivane Maletić i prof.dr.sc. Davora Vašičeka. Uz njih, uređivački, autorski i suradnički tim časopisa čini veliki broj eminentnih stručnjaka i znanstvenika koji će vam se predstavljati svojim prilozima u časopisu.

Časopis je interdisciplinarnog karaktera što znači da će sadržavati široki spektar tema iz područja financija i financijskog upravljanja, računovodstva, revizije, poreza, ekonomike, prava, javne uprave, menadžmenta, informatike i drugih povezanih područja.

Kao takav, časopis je namijenjen širokom krugu stručne i upravljačke čitalačke publike na svim razinama.

Uz tiskano mjesečno izdanje, časopis će istodobno biti publiciran i u elektronskom obliku. Više informacija o časopisu možete pronaći na web straniciCentra za razvoj javnog i neprofitnog sektora - TIM4PIN, gdje također možete pogledati i ogledni broj časopisa.

U prilogu Vam donosimo i pismo glavnog urednika prof.dr.sc. Davor Vašiček koje bi vas trebalo uvesti u priču o časopisu te Vam dati dodatne informacije.


Isprintajte stranicu