Napredna obuka - Zakon o komunalnom gospodarstvu – sve što trebate znati i kako to primijeniti


Objavljeno 07.11.2018.​Nakon više od 20 godina novi je Zakon donio niz promjena. Zakon o komunalnom gospodarstvu krovni je zakon za komunalno gospodarstvo kojim se uvode nova načela u skladu s kojima su dužne postupati JLS i osobe koje obavljaju komunalne djelatnosti. Mnoga su područja komunalnog gospodarstva do sada bila pod različitim ili kontradiktornim odredbama različitih Zakona i propisa. Novi Zakon usklađen je sa Zakonom o javnoj nabavi, Zakonom o koncesijama, Zakonom o pogrebničkoj djelatnosti i Zakonom o lokalnim porezima. Uvodne odredbe Novog Zakona definiraju uspostavu komunalnog gospodarstva kao cjelovitog sustava obavljanja komunalnih djelatnosti, građenja i održavanja komunalne infrastrukture, te održavanja komunalnog reda na području JLS.
Toliko važnih promjena logično povlači i veliki broj nejasnoća koji se sada nameću onima koje Zakon obvezuje. Pitanja je puno ali mi smo novosti iz ovog Zakona apsolvirali i protumačili za vas.

Pozivamo vas na Naprednu obuku - Zakon o komunalnom gospodarstvu – sve što trebate znati i kako to primijeniti, na kojem ćemo vam dati odgovore, razjasniti nejasnoće i protumačiti najvažnije odredbe. Napredne obuke će se održati:
Predavač: 
Vedran Vukobrat, dipl.iur., LIBUSOFT CICOM d.o.o.

 
Plan i program napredne obuke:

09:00 - 09:30   Registracija sudionika, podjela materijala i kava dobrodošlice
 
09:30 - 11:00   Radni dio - 1. blok  11:00 - 11:15   Pauza za kavu
 
11:15 - 12:15   Radni dio - 2. blok  12:15 - 13:00   Pauza uz zakusku
 
13:00 - 14:00   Panel rasprava
 
NAPOMENA:
Cijena napredne radionice za jedan dan je 500,00 kn + PDV (750,00 kn s uključenim popustom) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 
Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije tri dana (72 sata) prije održavanja obuke izvršite prijavu sudionika isključivo putem priložene PRIJAVNICE.
Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu