Napredna obuka - Zakon o komunalnom gospodarstvu – sve što trebate znati i kako to primijeniti


Objavljeno 07.11.2018.​Nakon više od 20 godina novi je Zakon donio niz promjena. Zakon o komunalnom gospodarstvu krovni je zakon za komunalno gospodarstvo kojim se uvode nova načela u skladu s kojima su dužne postupati JLS i osobe koje obavljaju komunalne djelatnosti. Mnoga su područja komunalnog gospodarstva do sada bila pod različitim ili kontradiktornim odredbama različitih Zakona i propisa. Novi Zakon usklađen je sa Zakonom o javnoj nabavi, Zakonom o koncesijama, Zakonom o pogrebničkoj djelatnosti i Zakonom o lokalnim porezima. Uvodne odredbe Novog Zakona definiraju uspostavu komunalnog gospodarstva kao cjelovitog sustava obavljanja komunalnih djelatnosti, građenja i održavanja komunalne infrastrukture, te održavanja komunalnog reda na području JLS.
Toliko važnih promjena logično povlači i veliki broj nejasnoća koji se sada nameću onima koje Zakon obvezuje. Pitanja je puno ali mi smo novosti iz ovog Zakona apsolvirali i protumačili za vas.

Pozivamo vas na Naprednu obuku - Zakon o komunalnom gospodarstvu – sve što trebate znati i kako to primijeniti, na kojem ćemo vam dati odgovore, razjasniti nejasnoće i protumačiti najvažnije odredbe. Napredne obuke će se održati:
Predavač: 
Vedran Vukobrat, dipl.iur., LIBUSOFT CICOM d.o.o.

 
Plan i program napredne obuke:

09:00 - 09:30   Registracija sudionika, podjela materijala i kava dobrodošlice
 
09:30 - 11:00   Radni dio - 1. blok  11:00 - 11:15   Pauza za kavu
 
11:15 - 12:15   Radni dio - 2. blok  12:15 - 13:00   Pauza uz zakusku
 
13:00 - 14:00   Panel rasprava
 
NAPOMENA:
Cijena napredne radionice za jedan dan je 500,00 kn + PDV (750,00 kn s uključenim popustom) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 
Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije tri dana (72 sata) prije održavanja obuke izvršite prijavu sudionika isključivo putem priložene PRIJAVNICE.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu