Napredna obuka – vizualizacija poslovnih podataka u prostoru


Poštovani korisnici,

obzirom na sve aktualnije teme vezane uz upravljanje prostornim podacima, za Vas smo pripremili radionicu napredne obuke po nazivom Vizualizacija poslovnih podataka u prostoru.
 
Radionica napredne obuke - Vizualizacija poslovnih podataka u prostoru omogućuje informiranje o važnosti percepcije i upravljanja prostornim podacima unutar teritorija pod upravljanjem korisnika. Osim prostornih podataka, veću uporabnu vrijednost daju integrirani podaci odnosno trajno povezani poslovni i prostorni podaci. Takvi podaci pružaju veću mogućnost analize i kontrole vlastitih podataka, te šire cjelokupnu sliku informacija korisnika o pojedinom entitetu s kojim upravlja.
 
Rješenje koje se prikazuje kroz radionicu osmišljeno je i izrađeno kako bi na što jednostavniji način omogućilo korisnicima upravljanje prostorom i pripadajućim integriranim podacima, izvođenje raznih vizualizacija i analiza podataka, izrade kartografskih prikaza te mogućnost uvida šire javnosti u dio podataka korisnika. Važan dio radionice je i Nacionalna infrastruktura prostornih podataka, državni projekt koji definira zakonsku osnovu i tehničke preduvjete dohvata i razmjene prostornih podataka, a gdje je lokalna samouprava predviđena kao ravnopravan i vrlo bitan subjekt sustava prvenstveno zbog svojih podataka lokalnog karaktera i vrlo velike razine detaljnosti.
 
Ova radionica namijenjena je osobama koje planiraju uvođenje integriranog poslovnog i prostornog informacijskog sustava unutar vlastitih organizacija, jedinica lokalne područne (regionalne) samouprave te pripadajućim komunalnim poduzećima.
 
Datum održavanja radionice je 15.04.2014. godine u LC edukativnom centru u Zagrebu. Planirano trajanje radionica je od 10:00 do 14:30 sati.
 
Planirani program rada je:
  1. Uvod u prostorne informacijske sustave
  2. LC SPI/GIS Preglednik integriranih podataka
  3. Integracija LC SPI/GIS preglednika u LC Sustav Poslovnih Informacija
  4. LC SPI/webGIS i uključivanje u NIPP
  5. LC SPI/VISION i ažuriranje prostornih podataka
  6. Pitanja i odgovori, diskusija
 
GIS aplikacije koje se upotrebljavaju na radionici:  NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.
Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 
Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 10.04.2014. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu