Napredna obuka - Usklađenje salda konti izvještaja sa glavnom knjigom (proračunska glavna knjiga)


Poštovani korisnici,

Cilj radionice je upoznati korisnike s izvješćima koje koristimo za usklađenje salda konta i glavne knjige. Na radionici ćemo pokazati i objasniti po kojim se parametrima puštaju određena izvješća u Salda kontima i kako se nakon toga usklađuje s izvješćima u glavnoj knjizi.

Napredna obuka namijenjena je svim korisnicima aplikacija SPI/Računovodstvo proračuna i SPI/Salda konti kupaca i dobavljača.

Datum održavanje obuke je 14.11.2016. LC edukativnom centru Zagreb i 21.11.2016. LC edukativnom centru Split.

Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.

Teme:

1. Otvaranje radionice i upoznavanje s planom rada

2. Izvješća za usklađenje u salda kontima 3. Izvješća za usklađenje u računovodstvu proračuna 4. Primjeri usklađenja na podacima korisnika – direktan rad na podacima korisnika
 
Cijena napredne obuke za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke za neograničen broj korisnika. 

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 10.11.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu