Napredna obuka - Usklađenje salda konti izvještaja sa glavnom knjigom (profitna glavna knjiga)


Poštovani korisnici,

Cilj radionice je upoznati korisnike s izvješćima koje koristimo za usklađenje salda konta i glavne knjige. Na radionici ćemo pokazati i objasniti po kojim se parametrima puštaju određena izvješća u salda kontima i kako se nakon toga usklađuje s izvješćima u glavnoj knjizi. Pojasnit ćemo i način provjere obračuna PDV-a sa izvješćima u salda kontima.

Napredna obuka namijenjena je svim korisnicima aplikacija SPI/Profitno Računovodstvo i SPI/Salda konti kupaca i dobavljača.

Datum održavanje obuke je 02.12.2016. u LC edukativnom centru Zagreb.

Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.

Program rada:
1. Otvaranje radionice i upoznavanje s planom rada
2. Izvješća za usklađenje u salda kontima 3. Izvješća za usklađenje u glavnoj knjizi profitnoj Pitanja i odgovori vezano za temu usklađenja i samih izvješća
4. Primjeri usklađenja na podacima korisnika – direktan rad na podacima korisnika
Cijena napredne obuke za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke za neograničen broj korisnika. 

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 21.11.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu