Napredna obuka - Usklađenje i kontrola podataka kao priprema za što kvalitetniju i jednostavniju pripremu financijskih izvještaja


Poštovani korisnici,

kako bismo Vam pomogli u procesu usklađenja i pripreme za financijske izvještaje kroz LC aplikaciju 147 - Računovodstvo proračuna, naši konzultanti su pripremili radionicu napredne obuke - Usklađenje i kontrola podataka kao priprema za što kvalitetniju i jednostavniju pripremu financijskih izvještaja. Radionica je namijenjena svim LC korisnicima koji su u sustavu proračuna.

Datumi održavanja radionica napredne obuke su:  Predviđeno trajanje obuke je od 9:30 do 15:00 sati.
 
Sadržaj radionice:

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 700,00 kn + PDV po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 03.06.2017. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu
04.05.2018
Dan Libusoft Cicom-a
Dragi korisnici, partneri i kolege, 05. svibnja naša tvrtka LIBUSOFT CICOM d.o.o. slavi 26 godina uspješnog poslovanja.
Saznajte više
26.09.2018
LC Konferencija Panorama 2018
​Pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite na LC Konferenciji Panorama 2018. u zadnjem tjednu mjeseca rujna 2018.
Saznajte više