Napredna obuka - Uradi sam – izrada predložaka opomena, ovrha, kamatnih listova


Objavljeno 10.10.2019.

U nastojanju da za Vas uvijek pripreme relevantne i aktualne edukacije, naši konzultanti pripremili su radionicu napredne obuke Uradi sam - izrada predložaka opomena, ovrha, kamatnih listova, namijenjenu svim korisnicima koji unutar SPI sustava koriste module opomena, ovrha i obračuna kamata.

Cilj radionice je naučiti korisnike kako word predloške mogu sami mijenjati, dorađivati i testirati ispis, i u svakom trenutku sami napraviti predložak kakav im je potreban.

Datumi održavanja radionica su:   
Planirani program rada je: 

Planirano trajanje radionica je od 09:30 do 15:00 sati.
 
Napomena:
Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. 
Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.
Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika.

Ukoliko je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na jednu od ovih adresa: marina.pericic@spi.hr ili andjela.markovic@spi.hr
 
 
Obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
- u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
-  u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.
 
U cijenu napredne obuke/seminara/radionice uključeni su radni materijali i prigodna zakuska.
 
Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr. 


Isprintajte stranicu