Napredna obuka - Pravilno izdavanje rješenje iz Komunalnog informacijskog sustava i praćenje kroz Uredsko poslovanje


Poštovani korisnici,

Kako bismo Vam prikazali cjelokupni proces urudžbiranja zahtjeva i izdavanje rješenja kroz Komunalni informacijski sustav i njegovo kvalitetno i učinkovito praćenje kroz Uredsko poslovanje organizirali smo naprednu obuku "Pravilno izdavanje rješenje iz Komunalnog informacijskog sustava i praćenje kroz Uredsko poslovanje".

Napredna obuka namijenjena je svim našim korisnicima koji kroz Komunalni informacijski sustav izdaju rješenja i žele se detaljnije upoznati s cjelokupnim procesom koji uz komunalnu problematiku obuhvaća i problematiku uredskog poslovanja.​

Datum održavanje obuke je 18.03.2016. u LC edukativnom centru Zagreb, 15.03.2016. u LC edukativnom centru Split (POPUNJENO) i 17.03.2016. u LC edukativnom centru Rijeka.

Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.

Planirani program rada je: 


NAPOMENA:

Cijena napredne obuke za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke za neograničen broj korisnika. 

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 11.03.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu