Napredna obuka - Planiranje u sustavu proračuna i novosti u proračunskom računovodstvu


Kako bismo Vam pomogli s procesom pripreme proračunskih klasifikacija, pripremom plana za 2015.godinu te projekcija za slijedeće dvije godine, naši konzultanti su za Vas pripremili radionicu napredne obuke -  Planiranje u sustavu proračuna i novosti u proračunskom računovodstvu.

Glavni cilj radionice je upoznati korisnike sa svim zakonskim izmjenama u sklopu proračunskog računovodstva i kako one utječu na njihov svakidašnji rad, osobito na proces planiranja i izvještavanja. Zadatak radionice je prikazati sve bitne preduvjete koje je potrebno zadovoljiti kako bi se sljedeće godine financijski izvještaji uspješno predavali prema zakonskim izmjenama.
 
Datumi održavanja radionica su 27.10.2014. u Hotelu Panorama Zagreb s početkom u 09:30 sati, te 29.10.2014. u Hotelu Globo u Splitu s početkom u 09:30 sati.

Predviđeni program rada radionice je:
NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 26.10.2014. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu