Napredna obuka - Ovrha na plaći i novčanim sredstvima uz obračun kredita i obustava


Poštovani korisnici,

kako bismo Vam pokazali izmjene Ovršnog zakona vezano uz ovrhe na plaći i na novčanim sredstvima, naši konzultanti su za Vas organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom Ovrha na plaći i novčanim sredstvima uz obračun kredita i obustava.

Cilj radionice je educirati polaznike kako napraviti obračun s ovrhom na plaći i s ovrhom u FINA-i u programu SPI/Obračun plaća i drugog dohotka. Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima LC aplikacije 150 - SPI/Obračun plaća i drugog dohotka.
 
Datumi održavanja radionica su 20.05. i 21.05.2015. u LC edukativnom centru u Zagrebu. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je od 09:00 do 15:00.

PROGRAM RADIONICE:
  1. Otvaranje radionice i izlaganje plana rada
  2. Ovrha na plaći po odredbama Ovršnog zakona
  3. Što može, a što ne može biti predmetom ovrhe
  4. Vježbe na konkretnim primjerima uz obrazloženje. 
  5. Pitanja i odgovori
​Vježbe će se izvoditi na računalima, te na podacima testnog korisnika.  S korisnicima ćemo napraviti unos svih parametara potrebnih za obračun ovrha u LC aplikaciji te izradu obračuna plaće s primjerima ovrha.

Na kraju radionice imate mogućnost postaviti pitanja te saznati rješenje vašeg problema iz diskusije sa drugim polaznicima radionice ili od predavača. Također možete postaviti pitanja koja nisu vezana uz temu radionice pa će Vam se odgovoriti u zasebnim konzultacijama ili u pisanom obliku na vaš e-mail.
 


NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 15.05.2015. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu