Napredna obuka - Ovrha na plaći


Poštovani korisnici,

kako bismo vas osposobili za samostalnu izradu obračuna plaće sa ovrhama i primjenom zaštićenih i nezaštićenih računa zaposlenika, naši konzultanti su organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom Ovrha na plaći. Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima LC aplikacije 150 - SPI/Obračun plaća i drugog dohotka.
 
Datumi održavanja radionica su 16.05. u LC edukativnom centru u Splitu i 17.05.2015. u LC edukativnom centru u Zagrebu. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je od 10:00 do 15:00.

PROGRAM RADIONICE:
​Vježbe će se izvoditi na računalima, te na podacima testnog korisnika.  S korisnicima ćemo napraviti unos svih parametara potrebnih za obračun ovrha u LC aplikaciji te izradu obračuna plaće s primjerima ovrha.

Na kraju radionice imate mogućnost postaviti pitanja te saznati rješenje vašeg problema iz diskusije sa drugim polaznicima radionice ili od predavača. Također možete postaviti pitanja koja nisu vezana uz temu radionice pa će Vam se odgovoriti u zasebnim konzultacijama ili u pisanom obliku na vaš e-mail.
 


NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 700,00 kn + PDV po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 12.05.2017. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu