Napredna obuka - Obračun bolovanja


Poštovani korisnici,

kako bismo Vam pokazati i objasnili  kako provesti i obračunati različita bolovanja zaposlenika kroz program Obračun plaća i drugog dohotka, naši konzultanti su za Vas organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom - Obračun bolovanja.

Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima LC aplikacije 150 - Obračun plaća i drugog dohotka.

Datumi održavanja radionica su 22.04. i 23.4.2015. u LC edukativnom centru u Zagrebu. Predviđeno vrijeme trajanja od 09:00 do 15:00 sati.
 
DNEVNI RED:
 
1. Otvaranje radionice i izlaganje plana rada

2. Bolovanja – podjela i određivanje visine naknade
3. Obračun bolovanja kroz aplikaciju
4. Pitanja i odgovori

NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 20.04.2015. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu