Napredna obuka - Napredni KOMIS


Poštovani korisnici,

kako bismo Vas upoznavali sa svim mogućnostima koje aplikacija KOMIS pruža krajnjem korisniku i sve funkcionalnosti koje korisnik može koristiti bez dodatne pomoći LC djelatnika, za Vas smo organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom - Napredni KOMIS.

Na praktičnim primjerima upoznat ćemo Vas kako na najbrži način kreirati i podesiti predloške za rad, kako napraviti obračun sa opomenama i kamatama, dodavanje raznih obavijesti na račune, veza na GIS i na Uredsko poslovanje.

Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima LC aplikacije 210 - Komunalni informacijski sustav.

Datumi održavanja radionica su 05.02. i 06.02.2015. u LC edukativnom centru u Zagrebu.

Planirano trajanje radionica je od 09:30 do 15:00 sati.
 
Planirani program rada je: 
 
1. IZRADA OPOMENA UZ REDOVNI OBRAČUN
2. ISPIS IZLAZNE DOKUMENTACIJE IZ KOMISA U MS WORD 


NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici.

Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 02.02.2015. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu