Napredna obuka - Integralno proračunsko računovodstvo - kontiranje


Poštovani korisnici,

kako bismo Vam pokazali i objasnili postupke i mogućnosti integralnog kontiranja, naši konzultanti su za Vas organizirali radionicu napredne obuke pod nazivom - Integralno proračunsko računovodstvo - kontiranje.

Cilj radionice je educirati polaznike  kako postaviti parametre kontiranja po vrstama dokumenata: blagajna, ulazni računi, izlazni računi, knjižni zapisi, izvodi, knjižni zapisi za partnere tipa „ostalo“, plaća, drugi dohodak, putni nalozi i osnovna sredstva, PDV.

Također, u sklopu radionice pokazati ćemo polaznicima potrebna ažuriranja kataloga na početku nove poslovne godine i pravila kontiranja u aplikaciji 147 Računovodstvo proračuna – integralno te metode provjere i ispravaka. Kroz praktični rad i primjere iz prakse ukazati ćemo na najčešće probleme i uzroke pogrešnih kontiranja.

Radionica napredne obuke namijenjena je svim korisnicima LC aplikacije 147 Računovodstvo proračun.
 
Datumi održavanja radionica su 05.05. i 06.05.2015. u LC edukativnom centru u Zagrebu, 07.05.2015.  u Otvorenom učilištu Algebra, Put brodarice 6 u Splitu,  te 08.05.2015. u LC edukativnom centru u Rijeci.
Predviđeno vrijeme trajanja od 09:30 do 15:30 sati.

PROGRAM RADIONICE:
  1. Otvaranje radionice i izlaganje plana rada
  2. Integralno kontiranje u računovodstvu proračuna
  3. Priprema kataloga u IPR
  4. Obrade po vrstama dokumenata: blagajna, ulazni računi, izlazni računi, knjižni zapisi, izvodi, knjižni zapisi za partnere tipa „ostalo“, plaća, drugi dohodak, putni nalozi i osnovna sredstva, PDV
  5. Kako ispraviti pogrešno kontiranje
  6. Praktičan rad na primjerima, pitanja i odgovori


NAPOMENA:

Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika. 

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do 30.04.2015. godine u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE. Prijaviti se možete isključivo putem web-a (priložene PRIJAVNICE).

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje a ne pojavljivanja i neotkazivanja u minimalnom roku od 48 sati, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu