Napredna obuka - Godišnji obračun poreza na dohodak pri zadnjoj isplati plaće u godini


Objavljeno 11.10.2019.

Korisnicima programa SPI/Obračun plaća i drugog dohotka pripremili smo Naprednu obuku - Godišnji obračun poreza na dohodak pri zadnjoj isplati plaće u godini.
Cilj radionice je educirati polaznike kako napraviti godišnji obračun poreza na dohodak u programu SPI/Obračun plaća i drugog dohotka. 

Datum održavanja:

Sadržaj radionica:
Zakonski dio
Praktični dio
 
Planirano trajanje obuke je 09:30-15:00h
Napomena:
Cijena napredne radionice za jedan dan je 560,00 kn + PDV (700,00 kn s uključenim popustom od 20%) po sudioniku/radionici. 
Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održane napredne obuke – radionice.
Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 21., imaju pravo na besplatne napredne obuke – radionice za neograničen broj korisnika.

Ukoliko je potrebno na računu navesti broj narudžbenice, molimo da nam isti dostavite najkasnije na dan održavanja edukacije na jednu od ovih adresa: marina.pericic@spi.hr ili andjela.markovic@spi.hr

Obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja i neotkazivanja bez obavijesti:
- u minimalnom roku od 48 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije
-  u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u punom iznosu.

U cijenu napredne obuke/seminara/radionice uključeni su radni materijali i prigodna zakuska.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr. 
 


Isprintajte stranicu