U hotelu Westin 5. prosinca u organizaciji Udruge poslovnih savjetnika i Udruge gradova u Repubici Hrvatskoj održat će se Info dan za jedinice lokalne samouprave i partnere. LIBUSOFT CICOM će na skupu prisustvovati u svojstvu Zlatnog partnera i predstaviti SPI – kompletno računovodstveno-financijskog rješenje za upravu JLP(R)S.

Lubisoft Cicom zlatni sponzor na Infodanu |spi

Za one koji to možda još ne znaju, aplikacije iz paketa SPI – Sustav Poslovih Informacija – u Republici Hrvatskoj koristi 33% JLP(R)S – 8 županija, 51 grad i 110 općina. Također, među djelatnicima LC-a nalaze se certificirani konzultanti za upravljanje financijama i upravljanje nekretninama koju iza sebe već imaju brojne odrađene projekte savjetovanja JLP(R)S po metodologiji USAID-a.

Na Info danu LC će prestavljati čitav SPI paket, uz poseban naglasak na Lokalnoj Riznici, web aplikaciji koja jedinici lokalne samouprave omogućava kontrolu i praćenje sredstava dodijeljenih proračunskim korisnicima i koja je zasigurno u ovom trenutku najkvalitetniji softverski proizvod takve vrste. Nedavno dovršeni modul Lokalna Riznica 2 je nadopuna Lokalne Riznice i proračunskim korisnicima koji svoje računovodstvo vode pomoću drugih LC aplikacija omogućava automatsko preuzimanje podataka s weba, uvođenje ulaznih računa i ispunjavanje zahtjeva za sredstvima bez dvostrukog upisivanja podata u sustav i još brojne druge pogodnosti.

Uz Lokalnu Riznicu na Info danu bit će prezentirane i informacije o aplikacijama za naplatu komunalnih naknada koje čine SPI/KOMIS – KOmunalno Informacijski Sustav (podgrupa programa unutar SPI paketa), te od USZ grupi programa (Upravljanje Stambenim Zgradama) koje koriste više od 40 tvrtki upravitelja u RH. Također, u LC-u se trenutno razvijaju brojne zanimljive nove aplikacije – Virtualne sjednice, mPay, Interna Riznica, Digitalna Uprava…

Kad se sve to zbroji, posjetitelje LC štanda čeka mnoštvo zanimljivih informacija i upoznavanje s proizvodima koji mogu donijeti velika poboljšanja u organizaciji uprave i vođenja računovodstva.