Libusoft Cicom preuzima Splitska dobra rješenja


Jučer su dovršeni pregovori između LC-a i tvrtke Dobra rješenja d.o.o. iz Splita, a njihov rezultat je dogovor o preuzimanju Dobrih rješenja od strane LC-a.  Preuzeli smo sva programska rješenja i djelatnike splitske tvrtke koji će biti uključeni u LC DALMACIJU, novu tvrtku koja će se uskoro osnovati.

Ovaj poslovni potez sasvim sigurno će uskoro rezultirati podizanjem kvalitete podrške dalmatinskim korisnicima i otvoriti put za daljnje povećanje broja LC korisnika u regiji, a vjerujemo da ćemo i s djelatnicima Dobrih rješenja dobiti i kvalitetne nove ljude s novim idejama i znanjima.

Sada nas očekuje veliki posao uklapanja zatečenog u organizacijsku strukturu LC-a, ali radi se o poslu kojeg očekujemo s velikim veseljem – ovaj dogovor smatramo potvrdom kvalitete dosadašnjeg rada i novom stepenicom prema još kvalitetnijim proizvodima i uslugama, a samim time, i zadovoljnijim korisnicima.

Također pozdravljamo i sve naše nove djelatnike i korisnike u očekivanju dugogodišnje dobre suradnje, a o LC DALMACIJI ćemo zasigurno kroz sljedeće mjesece često pisati.
 
Libusoft Cicom | SPI Dobra rješenja | SPI 


Isprintajte stranicu