Časopis Komunal objavio je našu uspješnu poslovnu priču razvoja informatičkih rješenja za profitna, neprofitna i proračunska računovodstva. Naša predstavnica, Gabrijela Brnjac, voditeljica Odjela marketinga i prodaje navela je kako su naši skromni počeci s tri zaposlenika prije 24 godine rezultirali uspješnom informatičkom tvrtkom s preko 100 zaposlenika.

Sve LC aplikacije objedinjene su pod nazivom Sustav poslovnih informacija (SPI), čiji ukupan broj, zajedno s modulima premašuje brojku 100, a osim komunalnim poduzećima namijenjene su JLP(R)S, proračunskim te profitnim korisnicima, a i upraviteljima stambenih zgrada.

Časopis Komunal istaknuo je aplikaciju KOMIS koja nudi cijeli niz funkcionalnosti – od obračuna naknada i poreza, izdavanje rješenja o komunalnoj naknadi, brzi ispis svih dokumenata do vizualizacije podataka kroz GIS rješenja.

Naša predstavnica, Gabrijela, istaknula je da se LC sa svojim ​​Sustavom poslovnih informacija širi i na regiju. U tijeku je projekt u nekoliko JLS u BIH gdje uvodimo naš sustav upravljanja imovinom.

Kao tvrtka njegujemo "humanistički" pristup prema korisnicima. Počivamo na temeljima dobre komunikacije, izravnosti i neposrednosti, a brojka od 10 županija, 74 grada, 140 općina te čak 380 proračunskih korisnika dovoljno govori o zadovoljstvu proizvodima i uslugama.

Link na intervju u časopisu Komunal​