Korisnici o nama


​20.02.2019.

Dragi naš Libusoft Cicom,
hvala na svemu što brinete za svoje korisnike, i zakonske novosti na vrijeme i s voljom implementirate u LC aplikacije...želja nam je samo Vas obavijestiti da je i izvještaj URA uspješno otišao u Poreznu upravu...
Dobro svako i čestitke svima koji su se oko ovog izvještaja morali namučiti! :-)
Još jednom veliko hvala i lijep pozdrav!

15.02.2019.

Poštovani,
Ovim putem, u svoje, i u ime direktora, želim pohvaliti Vašu djelatnicu
Ivanu Vrdoljak u Lc timu Split, koja nam je na koncu uspjela riješila
problem u KOMIS-u i pomogla da formiramo obračun za siječanj 2019., s
kojim smo imali poteškoća zbog uvođenja novog Cjenika.
Kad god zapnemo, Ivana je tu uvijek na raspolaganju, srdačna,
pristupačna i uvijek spremna pomoći.
Sve pohvale!
03.12.2018.

Poštovana gospođo Gordana,
Ovim putem izražavam  zahvalu vašoj djelatnici gospođi Mireli Crndić iz  vaše Podružnice Osijek,  što uvijek ima vremena, znanja, volje i načina, da korisnicima vaših programa riješi nastale probleme u radu, pogotovu nama vezano za rad sa  riznicom  općine Punat.
Nadam se da će te u nadolazećim blagdanima naći načina da  posebno nagradite vaše djelatnike sa
savršenim pristupom svom poslu.
Svima vam želim lijepe i sretne nadolazeće blagdane i radujemo se vašim novim projektima.

03.12.2018.
 
Ovim putem bih željela pohvaliti  vašeg djelatnika iz tehničke podrške gos. Josipa, koji je izuzetno susretljiv, konkretno dana 20. studenog 2018. god. puno nam je pomogao pri problemu kojeg smo imali sa certifikatima e-porezna, bio je sa nama na vezi sve do rješenja problema, odnsosno dok svi potrebni obrasci nisu bili poslani, još jednom hvala na pomoći,  strpljenuju i razumijevanju.
POHVALE I IVANU KOŽIĆU!

30.10.2018.

Poštovani,

ovim dopisom želim pohvaliti Vaše djelatnike u LC edukativnom centru u Splitu u kojem sam prošla edukaciju. Posebno želim pohvaliti Vašu djelatnicu, ljubaznu, strpljivu i nasmijanu g. Marinu Džalto.
Gospođa Marina me zaista oduševila na edukaciji kao i u pružanju udaljene podrške.  Ne samo da se iskazala ljubaznošću i strpljivošću, nego i znanjem i izuzetnom predanosti poslu i izuzetnom spremnosti da mi pomogne, da mi detaljno objasni aplikacije i pripremi me za rad u LibusoftCicom programu. Njezina susretljivost mi je jako puno pomogla i jako sam joj zahvalna. Zaista smatram da takve osobe treba nagraditi i iskreno se nadam da će njeni pretpostavljeni prepoznati njen trud i rad. Ono sto ja mogu učiniti je pismeno uputiti Vama sve pohvale za gospođu Marinu i sa zadovoljstvom još jednom konstatirati da je zaista odlična u svom poslu, te da mi je uvelike olakšala učenje i rad u programu, a pritom je ljubaznost i osmjeh nisu napuštali ni u jednom trenutku.
26.10.2018.
 
Pohvala Martini Lehki! 
Vrijedna, pažljiva i jako se trudi.
Lp

27.09.2018.
 
Poštovana,
Hvala Vam što nas podsjećate i mislite umjesto nas. :-)
Lijepo je znati da smo u sigurnim rukama i da radimo s tako organiziranim poslovnim partnerom. Veselim se budućoj suradnji i iskreno vjerujem da će nam ta suradnji donijeti olakšanje i popraviti organizaciju unutar našeg upravnog odjela.

26. 09. 2018.
 
Poštovani!
Obraćam se ovom prigodom kako bih se zahvalila na dosadašnjoj suradnji . Moram istaći da je početak rada u programima LibusoftCicoma od 2007 godine bio  veoma izazovan i jedna velika nepoznanica za nas koji smo prihvatili Vaše nove programe. Programe smo prihvatili najviše zbog ulaska u Lokalnu riznicu grada. Napominjem da smo uz zajedničku suradnju postigli izvanredan program za fakturiranje usluga odgojnih i   obrazovnih ustanova.
Smatram prigodnim trenutkom, kada slavite, kako kažete  Vaš najveći i najdraži događaj u godini – Panorama 2018. da Vam se obratim te zahvalim.
Zahvaljujem svima s kojima sam surađivala dugi niz godina. Bila je to izuzetna suradnja, pružanje pomoći Vaših stručnjaka u radu svih programa koje imamo.  Moram priznati da je bilo dosta naporno, te je trebalo dosta truda i rada uložiti zbog toga što smo mala ustanova upućena sama na sebe. Na žalost mjesto voditelja računovodstva i tajnika rade dvije osobe, koje su u to vrijeme bile kreatori i inovatori programa. Ponosne smo na odrađeni posao jer smo bili pioniri posla u kojem smo pomagali jedni drugima. Bez obzira na sve poteškoće i preopterećenje Vaših stručnjaka, uspjeli smo savladati sve izazove koje su se stavljale pred nas.
 
Zašto Vam ovo pišem?
Ovo je posljednja Panorama na kojoj ću ja, kao voditelj računovodstva, prisustvovati kao predstavnik Dječjeg vrtića „Radost“ Novska. Nakon 44 godine radnog staža krajem ove godine odlazim u zasluženu mirovinu.
Kada pomislim na početke moga rada, davne 1974. godine gdje se radilo na tabli od šperploče s malim metalnim mehanizmom za ulaganje dnevnika knjiženja i financijskih kartica, te zbrajanje na ručnom računalu unošenjem svake brojke nekog iznosa, što je bilo daleko sporije  i teže nego danas.   S ponosom mogu reći da sam bila sudionik i korisnik vrhunskih programa koje je stvorio LibusoftCicom i zato Vam se još jednom od srca zahvaljujem.
  
SRDANČAN POZDRAV SVIMA,  MNOGO USPJEHA U DALJNJEM RADU.
 
Voditelj računovodstva:
Ranka Budimir 
 
15.06.2018.

Poštovani gospodine Krešimir,
 
baš ste me ugodno iznenadili svojom angažiranosti i brzinom odgovora. Hvala lijepa! Nadam se da ćemo i u budućnosti ovako surađivati.
Lijep pozdrav!​​
08.05.2018.

Poštovani,
Ovim putem zahvaljujem vašoj djelatnici gđi. Tamari, koja je sa puno strpljenja i truda pomogla DV Vrtuljak da se uspješno prevladaju problemi sa novom aplikacijom programa.​
26.03.2018.

Poštovani ,
nakon dugogodišnje suradnje želim Vam se zahvaliti na izuzetno dobroj i korektnoj odradi posla. Vaše karakteristike su: brzina, stručnost i ljubaznost. Posebno želim pohvaliti Vaše djelatnike Ivan Glavan, Ivana Vrdoljak i Ante Klepić. Kad bi ih trebala složiti po nekom redu od jedan do tri svi bi bili na prvom mjestu. Meni kao djelatniku to puno znači u odradi posla. Čuvajte ih.
01.02.2018.

Dragi Katarina, Tomislav i Kristijan, 

želim vam zahvaliti na jučerašnjoj podršci. Neusporedivo je lakše kad znam da se uvijek mogu osloniti na vas. Svaku godinu mislim da ću na vrijeme sve napraviti ali uvijek nešto iskrsne pa je panika. Valjda je to takav posao. 
Svakako, još jednom veliko hvala na svemu.
28.12.2017.

Poštovani,
 
velika nam je čast napisati pismo pohvale za Vašu djelatnicu gospođu Sandru Pesić (LC Primorje). Tijekom godina suradnje, Sandra je uvijek iskazivala profesionalnost i predanost prema poslu, te iznimnu velikodušnost koja se ponajviše očitovala u njezinoj spremnosti da pruži pomoć u bilo kojem trenutku, ili savjetom ili naputcima pri izvršavanju zadataka. Gospođu Sandru krasi i vedra i vesela narav, pa tako ona kroz godine postaje puno više od poslovnog suradnika, ona postaje prijatelj.  Kao sposobna i obrazovana osoba sa odličnim komunikacijskim vještinama u svakodnevnom poslovanju unosi osjetne promjene te rad postaje ugodniji, sigurniji te nadasve kvalitetniji.
 
Radujemo se nastavku suradnje i u narednoj 2018. godini.
05.10.2017.
 
Poštovani,
 
kao što sam i obećala na samoj Panorami, ovim putem želim pohvaliti sjajnu ekipu LC-a te organizaciju događaja te cijeli tim. Posebno pohvaljujem predavače Petru Ovčarić, Dianu Spitzer, Vedrana Vukobrata, koji ponekad teške teme svojim načinom prezentacije učine zanimljivim i izdržljivim. Zaista je bio pravi gušt biti sudionikom ovogodišnje LC Panorame koja je organizacijski sjajno vođena kroz sva tri dana.
 
Čestitke!

28.09.2017.
 
Zahvaljujem na razumijevanju, uloženom trudu i izvrsnoj suradnji. Užitak i olakšanje je surađivati sa Vama!
 
Da je više takvih stručnih, uviđavnih, strpljivih, bilo bi puno lakše i brže rješavanje svih problema sa kojima se susrećemo u svom radu.
02.05.2017.
 
Poštovani,
 
koristim priliku da vam u ime tvrtke 6.Maj d.o.o. za komunalne usluge Umag i 6.Maj ODVODNJA d.o.o.  Umag, čestitam 25. godišnjicu uspješnog rada, ali  moram istaknuti da ove godine i mi slavimo jubelij- 10 godina naše uspješne suradnje s vama.
 
Iz mog iskustva mogu reći da mi je u ovih 10 godina bilo veliko zadovljstvo surađivati s vama, u početku smo se više čuli jer smo  se svi zajedno uhodavali u novi način rada, a sada sve manje što znači da nema problema i da sve funkcionira,što prvenstveno želim  zahvaliti  vašim djelatnicima koji su uvijek spremni za suradnju i pomoć, kao i pravodobno uvođenje novih programskih rješenja u skladu sa zakonskim promjenama.
 
Iskrene čestitke i srdačan pozdrav!
14.04.2017.
 
Kvartalni izvještaj je iza nas, htio bih se zahvaliti cijelom LIBUSOFT timu u Zagrebu i podružnicama, jer kao što znate prije samo 15-tak dana OŠ M. Šiloboda u programu je imala vrlo malo podataka koji su bili nedostatni za predaju izvještaja i izvršavanju obaveza na vrijeme.
 
Hvala Vam na razumijevanju situacije u kojoj smo se našli, pomoći, brzom javljanju i profesionalizmu.


18.01.2017.

Želimo Vam iskazati neizmjernu zahvalnost što ste prošle akademske godine bili zlatni partner Elektrijade. Zbog Vaše pomoći Fakultet elektrotehnike i računarstva ima najbrojniju natjecateljsku postavu.
23.12.2016.

Hvala Vam dragi naši. Uz Vas nam je lakše i sigurnije raditi i živjeti. Želim Vam svima puno zdravlja, veselja, uspjeha i puno snage i „živaca“ za nas korisnike.
Štovani, ja želim u ovo blagdansko raspoloženje i vrijeme darivanja ..iskoristiti priliku i pohvaliti Sandru Pesić, našu predivnu curu iz Rijeke. Ne samo da je oslonac i pomoć vec  je predivna osoba koju stalno nešto gnjavimo.
Sretni blagdani...
Kolegice iz računovodstva Vas lijepo pozdravljaju,
zahvaljuju se na obuci i pomoći oko internetskoj plaćanja obveza.
Danas smo poplaćali sve obveze i oduševljene smo brzinom i lakoćom plaćanja.

15.12.2016.

Velike pohvale Sandri; ljubazna, pozitivna, stručna, zanimljiva. Velika podrška i pomoć
KOP Rijeka

22.11.2016.

Gospodin Đuro je stručan, veoma ljubazan, zainteresiran za problematiku. Sve pohvale!

17.11.2016.

Velika pohvala, gđa Valerija vrlo ugodna, pozna problematiku i to zna prenijeti na slušatelje, odnosno korisnike. Svaka čast!

28.10.2016.

Poštovana Kristina,
zahvaljujem na Vašem mailu i dostavljenim bilješkama. I meni je bilo izuzetno ugodno raditi s Vama, a također veoma sam zadovoljna edukacijom i što mi je pružena mogućnost korištenja ovog programa.

27.10.2016.

Poštovani,
Jučer nas je, u sklopu rasporeda redovnih obilazaka, posjetila voditeljica Vaše  poslovnice LC  Primorje,  gđa.Sandra Pesić.
Želimo Vam reći da smo jako zadovoljni posjetom Vaše voditeljice. Što više, Sandra nas je oduševila svojim pristupom, otvorenošću i pozitivnim razmišljanjima.
Hvala Vam

12.10.2016.

Poštovani,Kako Vas uglavnom zatrpavamo s brojnim zahtjevima za razno razne pomoći, ovaj put želim iskoristiti ovaj kontakt da se zahvalim u ime Općine Rogoznica Odjelu za sistemsko tehničku podršku pod vodstvom gosp. Slavka Šustera, i to na njihovoj  profesionalnosti, stručnosti, ljubaznosti, brzini i nadasve toplom ljudskom pristupu.

06.10.2016.

Poštovana gđo. Katice,
iznimno sam zahvalna na pruženoj prilici za seminare i naravno za sve što ste učinili za mene.
Oduševljena sam LC Panoramom 2016. svašta se moglo čuti i naučiti od Vaših predavača i izlagača (dodatne funkcionalnosti programa mi se jako dopadaju).
Veselim se novim verzijama programa.
Nadam se da ste također zadovoljni outcomom Panorame 2016.
Trenutno sam zaokupirana izradom devetomjesečnih izvještaja, tj PR-RAS-om i svim provjerama koje moram napraviti kako bi izvještaj bio kako treba i naravno da se još uvijek pojavi pokoja pogreška iz 2015. godine.
 
Vama na raspolaganju i srdačan pozdrav,
 
Tamara Stanišić, mag. oec.
OŠ Turanj

03.10.2016.

Poštovana g. Dijana,
 
Bila sam u Panorami na Vašem predavanju i bilo je odlično.
Nisam Vam se stigla ni javiti jer Vas nisam mogla uloviti (stvarno puno ljudi).
Ljubazno Vas molim ako nije problem da mi pošaljete Vašu prezentaciju s predavanja jer je bila odlična.

30.09.2016.

Savjetovanje pročelnika je bilo izvrsno, zanimljive teme, prilika za razmjenu mišljenja i iskustava. I na kraju, izrazila bih zadovoljstvo suradnjom s gospodinom Ivanom Glavanom, zaista je s njime bilo ugodno raditi na  implementaciji sustava uredskog poslovanja.
 
Srdačan pozdrav i ugodan vikend,
 
Petra Vrančić Lež
Krapinsko-zagorska županija

13.07.2016.

Poštovani,
 
zahvaljujemo se na dostavljenoj tablici i pronalaženju rješenja kao i uvijek!
  
Hvala još jednom na brzini dostave odgovora i traženog rješenja!
 
Srdačan pozdrav,
 
Marina Čolig, dipl. oec.
Voditeljica Odsjeka za računovodstvo
Upravni odjel za financije
Zagrebačka županija

29.04.2016.

Poštovani,
 
Javljam Vam da je problem zbog kojeg sam danas zvala u svezi
usklađenja SC i glavne knjige riješen, te možete maknuti zaduženje.
Iskoristila bih priliku i ovim putem pohvalila Vaš LC tim u Splitu koji uvijek profesionalno stoje na usluzi kad treba.
 

Lijepi pozdrav!
 
Martina Šupraha, dipl.oec.
Čistoća i održavanje Kolan d.o.o.

23.12.2015.

Poštovana Valerija, 

Obzirom na veliku gužvu u petak, nisam Vam se stigla zahvaliti na velikoj pomoći oko isplate
plaća za 11. mjesec ove godine, konačnog obračuna, JOPPD i zbrojnog naloga.

Bez Vaše pomoći  ne bi nam prošle PLAĆE. Još jednom veliko HVALA!

Isto tako koristim priliku da  Vam zaželim sve najbolje  za  Božić  i  u Novoj nam 2016.godini, 
Vama osobno i svim LC suradnicima u nadi da ćemo ubuduće imati što manje problema i da Vas  nećemo previše gnjaviti.
 
Hvala i lijep pozdrav,
 
Zdenka Japunčić
Referentica za plaće
KOMUNALAC d.o.o. Samobor 
21.09.2015.

Poštovani,
 
Prošla je LC KONFERENCIJA PANORAMA 2015, i moram priznati da sam ja osobno pod izuzetno pozitivnim dojmovima.
Ovim putem želim zahvaliti, ali isto tako i zahvaliti vašim djelatnicima koji direktno ili indirektno rade sa nama, pružaju nam pomoć, podršku i strpljivo odrađuju sa nama.

Ne znam da li mogu nekoga više izdvojiti, ali evo par imena s kojima se i osobno naviše susrećem, pa vas molim da tim ljudima i prenesete:
Petra O,  Ivica F, Dijana S, Nikola J, Dubravko D., Krešimir M, Đuro S, Sandra P, Rene E, Ivana S, Denis Š, Marina S, Ivan V., Tatjana S, Jasmina K,
 
Ukoliko sam još nekoga nenamjerno izostavio, oprostite...
 
LP sa sunčanog otoka Lošinja!

Darko Aladić
Financijski referent za proračun-salda konti
Grad Mali Lošinj
 
15.09.2015.

Dobar dan Petra,
 
samo Vam se želim zahvaliti na trudu i strpljenju koje ste uložili u usklađenje za Hrvatske vode. Hvala Vam, puno ste nam pomogli s priloženim word dokumentom i za svako buduće razdoblje kada će se isto izvješće popunjavati!
 
Lijepi pozdrav,
Valentina
 
Valentina Pribil, mag. oec.
Služba za financije
Grad Virovitica
 

13.10.2014.

Iz svog iskustva mogu reći da mi je zadovoljstvo surađivati s ljudima iz tvrtke Libusoft Cicom. Implementacija programa KOMIS, te zajednički rad na njegovom prilagođavanju novonastalim potrebama, provodi se uz pravi profesionalni pristup i razumijevanje. 

Podrška u korištenju programa je također na visokoj razini, kao i podrška na sistemsko-tehničkom području, te području baza podataka, zahvaljujući brojnim stručnim certifikatima LC - ovog kadra. Cijenim i napore koji konstantno ulažete u jedan zdrav odnos pun uvažavanja, prema svojim korisnicima.

Boris Kelčec, mag. inf.
Voditelj Informatike
Virkom d.o.o.
 
10.10.2014.

Poštovani,

budući da početkom slijedeće godine naša tvrtka  uvodi novi obračun za odvoz komunalnog otpada, želimo pohvaliti dosadašnju suradnju koja je bila jako uspješna i zadovoljavala je sve naše potrebe.  
Naši zahtjevi za dodatnim doradama u određenim aplikacijama  stručno su i kvaliteno  odrađeni od strane vaše tvrtke i vaših djelatnika. Zahvaljujući tome imali smo mogućnost našim vlasnicima (gradovima i općinama) dostavljati  kvalitetne izještaje a sve prema njihovim zahtjevima i potrebama. 

U nastavku isto tako ispješne  suradnje, uvjereni smo da možemo računati na vašu stručnu pomoć  u daljnjem radu i pripremama za novi obračun odvoza komunalnog otpada koji vršimo kroz  LC aplikaciju Komunalni informacijski sustav - KOMIS.

Poštovanje,

Rajna Prodanović
6. MAJ d.o.o. za komunalne usluge Umag
 
09.10.2014.

Poštovani,

ovim putem želimo pohvaliti našu suradnju, nadamo se na obostrano zadovoljstvo. 

Želimo istaknuti aplikaciju KOMIS koju koristimo za obračun odvoza otpada, obračun isporučene vode kao i obračun grobne naknade. Navedena aplikacija u potpunosti zadovoljava naše potrebe u pogledu obračuna, izdavanja računa i izvještaja koje dostavljamo raznim javnim ustanovama kao što su Hrvatske vode, Jedinice Lokalne samouprave, Županija Vukovarsko -srijemska i dr. 

Želimo još pohvaliti djelatnike  zadužene za komunikaciju kao i možebitne izmjene/dorade u samom programu.

S poštovanjem,

Manuela Vitman
Komunalije d.o.o.  i Kom-Ilok d.o.o. Ilok
 
19. veljača 2014.

Poštovani,

zahvaljujem se na odgovoru, vrlo je jasan. Obračun naknade u ovom slučaju radile su osobe koje nisu prošle obuku za rad u programu, a pored toga prvi put su radile u tom programu (osoba koja je prošla obuku nažalost je završila u bolnici). Iz tih razloga kasno smo primijetili u koloni 16.1. oznaku isplate.

No u vrsti primanja drugi dohodak sve smo dobro odabrali vezano za isplatu, nismo znali odakle program vuče podatke za JOPPD (napomena prvi obračun naknade smo radili, prvi put nakon JOPPD obrasca, te općenito prvi put u tome programu).

U svakom slučaju hvala na detaljnom pojašnjenju. Morate se složiti ipak, da smo sa tako malo iskustva u tome programu ipak na kraju zajednički uspjeli, na čemu se još jednom zahvaljujem.

Posebno hvala i gospođi Marini Stančić na njezinom strpljenju i pomoći, koji su doprinijeli da tijekom jučerašnjeg dana ipak pošaljemo ispravak obrasca u dijelu koji se odnosi na način isplate.
 
S poštovanjem,

Vesna Hudoletnjak, dipl.oec.
Pročelnica Upravnog odjela za financije i računovodstvo
Grad Slatina
 
17. veljača 2014.

Poštovana gđo Karolina,

Zbog izrade Završnog računa i obiteljskih obveza bila sam u gužvi zadnjih mjesec dana.

Nisam Vam se stigla zahvaliti na podršci i pomoći koju ste mi pružali kod obračuna plaća, naknada i svega što se pojavljuje vezano za isplatu zaposlenicima. Obrazac JOPPD se prihvaća od strane Poreznih uprava. Dio dobro odrađenog posla svakako treba zahvaliti i Vama.

Zahvaljujem na Vašem trudu i pomoći kada mi je to bilo neophodno. Znam da ste i Vi u velikoj gužvi, ali ipak pronađete vremena i za mene, malog korisnika. Zvali ste me i nakon Vašeg radnog vremena, u želji da mi pomognete da točno i kvalitetno obavim svoj posao.
Nadam se  i daljnjoj dobroj suradnji.
 
S poštovanjem,
računovotkinja OŠ Kupljenovo
Svetlana Markotić
 
07. ožujak 2013.

Poštovani, 

ovim putem bih htjela zahvaliti vašim djelatnicima Mladenu i Peri što su mi omogućili, unatoč brojnim problemima,  izradu godišnjeg obračuna, kojega zbog izvora financiranja ne znam kako bih napravila. Puno su mi pomogli.

Hvala i Ana-Mariji na uloženom trudu.
                           
Lijepi pozdrav,

Božena Zakošek
Grad Zaprešić
 
15. listopada 2012.

Poštovana,

dugogodišnja kvalitetna suradnja između Vaše tvrtke LIBUSOFT CICOM d.o.o. i Grada Virovitice doprinijela je činjenici da je Grad Virovitica među prvim gradovima  uveo potpunu lokalnu riznicu, odnosno odmah je ukinuo poslovne račune svojim proračunskim korisnicima ­ustanovama koje imaju dodijeljen RKP broj u Registru proračunskih korisnika.
 
S poštovanjem,

Ivica Kirin, dipl.ing.
Gradonačelnik Grada Virovitice
 
5. siječanj 2012.

Poštovani,

Obraćam Vam se s željom i  potrebom da Vam izrazim veliku zahvalnost u svoje osobno ime kao i u ime Ustanove, pojedincima koji su bili direktno involvirani u pojedine procese kao i cijeloj tvrtci Libusoft Cicom d.o.o. 

Naime, u uistinu kratkom roku su obavljene sve potrebne instalacije aplikacija , postavljena kompletna sistemska infrastruktura. No, kako smo sve to i započeli već duboko ugazivši u  prosinac 2011 godine  bili smo u velikoj nedoumici da li stignemo sve pripremiti za potrebne obračune plaća do 03.01.2012. Tada nas je  gospođa Labaš-Domišljanović ohrabrila i odvažila  na taj korak.

Bilo je naporno ali  danas su iza nas  već 3 uspješne obrade plaća za zaposlene s ukupno 590 obrađenih djelatnika, 2 druga dohotka za 14 zaposlenih.
Sukladno svemu navedenom uistinu se veselimo daljnjoj suradnji sa Vama.
 
Uz pozdrav,

Tatjana Marincel Borković dipl.oec
Šefica računovodstva
Sveučilište u Zagrebu,  Agronomski fakultet 
 
9. prosinac 2011.

Poštovani, 

kolegica Nikolina i ja smo prisustvovale svašim radionicama (ukupno 4) i htjele bi smo pohvaliti vođenje radionica i predavanje. Kolegica Nikolina jako je zadovoljna radionicom za godišnji obračun poreza (i inače jako dobro i kvalitetno surađujemo sa Karolinom).

Moram vam prenijeti i njezin komentar što se tiče nekih sudionika radionice koji su bili nezadovoljni, a na radionicu su došli sa jako malo znanja o samim plaćama, a kamoli onda o godišnjem obračunu poreza. Ja sam prisustvovala radionici usklađenje salda konti i jako me je oduševilo vođenje Petre (energično, jasno, rekla bih sa srcem i puno znanja) isto tako je bilo i na radionici za programsko planiranje kod Ana Marije, bilo nas je malo, a i gospođa Maja je lijepo to pripremila za svakog korisnika.

O predavanju na radionici o fiskalnoj odgovornosti, gdje je tema potpuno nova, ne moram niti govoriti. Gordana i inače bez obzira na ovu radionicu ima onu žicu i za predavanje i za vođenje. 
 
S poštovanjem, 

Marija Lesičak
Institut za društvena istraživanja
Računovodstvo


Isprintajte stranicu