Koordinacija grado/načelnika i učinkovita organizacija JLS - Zadar 2018


Objavljeno: 16.03.2018.

S ponosom najavljujemo desetu Koordinaciju grado/načelnika koju organiziramo u suradnji s Udrugom gradova. Domaćin Koordinacije ove je godine Grad Zadar uz pokroviteljstvo gradonačelnika gosp. Branka Dukića.

Pozivamo vas da srijedu, 18. travnja 2018. rezervirate za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju. Organizatori su pripremili niz aktualnih tema s kojima se čelnici JLS susreću u svom svakodnevnom radu. Uvaženi predavači i gosti na skupu eksperti su za teme iz svoje domene za koje u ovom času vlada veliko zanimanje. Svoje su gostovanje potvrdili gđa. Ana-Marija Končić, voditeljica Zemljišnoknjižnog odjela Stalne službe u Sesvetama OGS Zagreb, gđa. Petra Papić, savjetnica u Službi za zaštitu  osobnih podataka, Agencija za zaštitu osobnih podataka i gosp. Dario Runtić, savjetnik iz Udruge gradova.

Očekuje vas bogat program, zanimljiva predavanja i prilika za razmjenu iskustava dobre prakse budući da je Koordinacija namijenjena svim čelnicima JLS s područja Zadarske, Šibensko-kninske, Ličko-senjske i Splitsko-dalmatinske županije. Izdvajamo samo neke od najavljenih tema: Koordinacija će se održati u Hotelu Kolovare, s početkom u 11:00 sati, a sudjelovanje je besplatno.

Nakon radnog dijela svi prijavljeni sudionici moći će nastaviti druženje i razmjenu ideja na zajedničkom radnom ručku (oko 14 sati).

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem priloženog obrasca PRIJAVNICE najkasnije do petka 13. travnja 2018. godine ili putem e-maila prodaja@spi.hr.


Isprintajte stranicu