Koordinacija grado/načelnika i učinkovita organizacija JLS


Naša tvrtka., uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, Zadarske županije, Grada Biograda na Moru te Udruge gradova, organizira stručni skup KOORDINACIJA GRADO/NAČELNIKA I UČINKOVITA ORGANIZACIJA JLS Biograd na Moru 2013, koji će se održati 24. travnja 2013. godine u hotelu Adria, Biograd na Moru s početkom u 12:00 sati.
 
Biograd na moru | SPI
 
U želji da pomogne svojim brojnim korisnicima iz redova jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u traženju rješenja za efikasniju samoupravu, LIBUSOFT CICOM d.o.o. već tradicionalno organizira Koordinaciju grado/načelnika, 24. travnja 2013. godine s početkom u 12:00 sati.

PROGRAM RADA

U programu rada ove Koordinacije obrađivat će se slijedeće teme: Moderatori i prezententi: Nakon prvog dijela organiziran je zajednički radni ručak (oko 15h) za sve sudionike Koordinacije. Sudjelovanje na koordinaciji, prezentacijama i zajednički ručak je besplatan za sve predstavnike JLS-a.

Ukoliko se odlučite sudjelovati na radionici, molimo Vas da najkasnije do  19.04.2013. u 12:00 sati  izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE.

U prilogu Vam donosimo slike sa prošlogodišnje Koordinacije grado/načelnika koja je održana u Rapcu kraj Labina:


 


Isprintajte stranicu