Konzultantsko savjetovanje - Statističko izvješće o dospjelim, a nenaplaćenim potraživanjima - OPZ-STAT-1


Poštovani korisnici,

za Vas smo organizirali konzultantsko savjetovanje-seminar "Statističko izvješće o dospjelim, a nenaplaćenim potraživanjima - OPZ-STAT-1."

Cilj savjetovanja-seminara jeste edukacija korisnika za predaju novog statističkog izvješća.
Konzultantsko savjetovanje-seminar namijenjeno je svim obveznicima poreza na dodanu vrijednost.

Hvala Vam na sudjelovanju u Hotelu Panorama u Zagrebu, u petak 29.siječnja 2016.

Na Vaš zahtjev otvorili smo dodatni termin u srijedu 03. veljače 2016. u LC edukativnom centru u Zagrebu s početkom od 09:30.​

Teme koje će se obrađivati:
Prijave putem obrasca niže.

NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara za jedan dan je 800,00 kn + PDV po sudioniku. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 02.02.2016. godine u 10:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.
 


Isprintajte stranicu