Konzultantsko savjetovanje - Specifičnosti upravnih postupaka u radu JLP(R)S


Poštovani korisnici,

za Vas smo organizirali konzultantsko savjetovanje-seminar "Specifičnosti upravnih postupaka u radu JLP(R)S".

Upravni postupak predstavlja nedvojbeno jedan od najučestalijih pravnih instituta s kojim se susreće većina građana u svakodnevnom životu, a obuhvaća i primjenjuje se na velik broj različitih upravnih područja na svim razinama vlasti u RH. Međutim, obzirom na upravna područja iz nadležnosti jedinica lokalne samouprave, cilj nam je istaknuti određene odredbe važećeg Zakona o općem upravnom postupku koje potencijalno mogu izazivati poteškoće prilikom primjene u redovnom poslovanju te uputiti na određene okolnosti koje bi nadležni službenici mogli primijeniti u svrhu prevencije nastupa eventualnih štetnih posljedica.

Konzultantsko savjetovanje-seminar namijenjeno je svim JLP(R)S.

Datum održavanja je 12.05.2016. u LC edukativnom centru Zagreb, s početkom u 9:30 sati i planiranim trajanjem do 15 sati.

Teme koje će se obrađivati:
NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara "Specifičnosti upravnih postupaka u radu JLP(R)S" je 800,00 kn + PDV po sudioniku. 
LC korisnicima za konzultantsko savjetovanje-seminar "Specifičnosti upravnih postupaka u radu JLP(R)S" odobravamo popust i cijena je 640,00 kn + PDV po sudioniku.

​Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 10.05.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem PRIJAVNICE niže koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail prodaja@spi.hr.


Isprintajte stranicu