Konzultantsko savjetovanje - Radionica SNU - Specifikacija nepovezanih uplata


Poštovani korisnici,

za Vas smo organizirali konzultantsko savjetovanje-seminar "Radionica SNU - Specifikacija nepovezanih uplata​".

Cilj savjetovanja-seminara je objasniti svrhu SNU aplikacije, educirati polaznike na koji način analizirati podatke u SNU i PKK, te kako se radi obrazac SNU za pojedine slučajeve.

Konzultantsko savjetovanje-seminar namijenjeno je svim korisnicima e-porezne, osobama koje rade na usklađenju podataka poslanih JOPPD obrazaca i nepovezanih uplata.

Datum održavanja je 12.07.2016. u LC edukativnom centru Zagreb.
Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.

Program rada:  

 
NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara za jedan dan je 800,00 kn + PDV po sudioniku. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 11.07.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu