Konzultantsko savjetovanje - Priprema za popunjavanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti za JLP(R)S (županije, gradovi, općine​)


Poštovani korisnici,

za Vas smo organizirali konzultantsko savjetovanje - seminar "Priprema za popunjavanje Izjave o fiskalnoj odgovornosti za JLP(R)S (županije, gradovi, općine​)".

Cilj ove edukacije je pomoć korisnicima u pripremi i popunjavanju dokumentacije za pravovremenu predaju Izjave o fiskalnoj odgovornosti.

Molimo sudionike da sa sobom donesu:
Datum održavanja: 
13.03.2017. u LC edukativnom centru Zagreb
23.03.2017. u Splitu (naknadna obavijest točnog mjesta održavanja u Splitu).

Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati.

Uz LC konzultante na savjetovanju u Zagrebu, predavati će i gospodin Davor Kozina, voditelj službe za metodologiju i standarde, Sektor za harmonizaciju unutarnje revizije i financijske kontrole.

SADRŽAJ RADIONICE:
 
1. OTVARANJE RADIONICE I IZLAGANJE PLANA RADA 
2. SUSTAV UNUTARNJIH KONTROLA - UVODNO 
3. ANALIZA STANJA SUSTAVA UNUTARNJIH KONTROLA 
4. IZJAVA O FISKALNOJ ODGOVORNOSTI ZA 2016. 5. PRAKTIČNI RAD NA DOKUMENTIMA KOJI SE MORAJU PRILOŽITI UZ IZJAVU:
6. PITANJA I ODGOVORI 
NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara za jedan dan je 800,00 kn + PDV po sudioniku. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 08.03.2017. godine za Zagreb, te 16.03.2017. za savjetovanje u Splitu, izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.


Isprintajte stranicu