Konzultantsko savjetovanje - Priprema polugodišnjih financijskih izvještaja za JLP(R)S


Poštovani korisnici,

U cilju pomoći korisnicima u pripremi polugodišnjih financijskih izvještaja organiziramo konzultantsko savjetovanje-seminar "Priprema polugodišnjih financijskih izvještaja za JLP(R)S". Na edukaciji ćemo obraditi kako kvalitetno pripremiti obračun proračuna, kako pripremiti polugodišnja financijska izvješća (razina 22) te brojne druge aktualne teme.

Konzultantsko savjetovanje-seminar namijenjen je JLP(R)S.

Datum održavanje je 28.06.2016. u Hotelu Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9​, Zagreb.
Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati (registracija polaznika od 09:00 do 09:30).

Obraditi ćemo teme:  

 

NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara za jedan dan je 800,00 kn + PDV po sudioniku. Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 24.06.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem priložene PRIJAVNICE koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail info@spi.hr.Isprintajte stranicu