Konzultantsko savjetovanje - Poslovi socijalne skrbi u nadležnosti jedinica lokalne samouprave


Poštovani korisnici,

za Vas smo organizirali konzultantsko savjetovanje-seminar "Poslovi socijalne skrbi u nadležnosti jedinica lokalne samouprave".

Iako područje socijalne skrbi u nadležnosti jedinica lokalne samouprave nema osobito visoku razinu društvene i političke atraktivnosti u svakodnevnom životu zajednice, poslovi socijalne skrbi predstavljaju izrazito zahtjevno područje u administrativnom i stručnom smislu. Stoga nam je namjera predstaviti posebnosti obrade različitih vrsta pomoći u sustavu socijalne skrbi i postupaka za njihovu dodjelu u nadležnosti JLS, a sve s ciljem smanjenja eventualnih administrativnih zapreka te postizanja bolje razine organiziranosti i učinkovitosti u njihovu obavljanju.

Konzultantsko savjetovanje-seminar namijenjeno je svim JLP(R)S.

Datum održavanja je 02.06.2016. u LC edukativnom centru Zagreb, s početkom u 9:30 sati i planiranim trajanjem do 15 sati.

Teme koje će se obrađivati:

NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara "Poslovi socijalne skrbi u nadležnosti jedinica lokalne samouprave"je 800,00 kn + PDV po sudioniku. 
LC korisnicima za konzultantsko savjetovanje-seminar "Poslovi socijalne skrbi u nadležnosti jedinica lokalne samouprave" odobravamo popust i cijena je 640,00 kn + PDV po sudioniku.

​Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 31.05.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem PRIJAVNICE niže koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail prodaja@spi.hr.


Isprintajte stranicu