Konzultantsko savjetovanje - Otvorena pitanja uz financiranje udruga i drugih organizacija civilnog društva


Poštovani korisnici,

za Vas smo organizirali konzultantsko savjetovanje-seminar "Otvorena pitanja uz financiranje udruga i drugih organizacija civilnog društva​".

Cilj savjetovanja-seminara je objasniti financiranje organizacija civilnog društva iz proračunskih sredstava, odnosno transparentnost takvog financiranja koje čini osjetljivo područje u društvenom i političkom životu svake jedinice lokalne samouprave, bez obzira na veličinu i financijske kapacitete. Kako je ovo područje posebno aktualizirano stupanjem na snagu Uredbe Vlade Republike Hrvatske kojom se propisuju kriteriji, mjerila i postupci financiranja udruga, namjera nam je predstaviti moguće opasnosti, nedostatke, obveze te eventualne prednosti koje donosi postupanje po istoj Uredbi u odnosu na JLS.

Konzultantsko savjetovanje-seminar namijenjeno je svim JLP(R)S.

Datum održavanja je 05.05.2016. LC edukativnom centru Zagreb, s početkom u 09:30 sati i planiranim trajanjem do 15 sati.

Teme koje će se obrađivati:

NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara "Otvorena pitanja uz financiranje udruga i drugih organizacija civilnog društva​" je 800,00 kn + PDV po sudioniku. 
LC korisnicima za konzultantsko savjetovanje-seminar "Otvorena pitanja uz financiranje udruga i drugih organizacija civilnog društva​" odobravamo popust i cijena je 640,00 kn + PDV po sudioniku.

​Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 03.05.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem PRIJAVNICE niže koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail prodaja@spi.hr.


Isprintajte stranicu