Konzultantsko savjetovanje - Kako prisilno naplatiti gradske/općinske prihode


Poštovani korisnici,

za Vas smo organizirali konzultantsko savjetovanje-seminar "Kako prisilno naplatiti gradske/općinske prihode".

Cilj savjetovanja-seminara je upozoriti na različite osnove nastanka prihoda iz djelokruga jedinica lokalne samouprave, kao i posebnosti različitih vrsta postupaka te pravnih osnova kojima je uređen sustav prisilne naplate istih.

Konzultantsko savjetovanje-seminar namijenjeno je svim JLP(R)S.

Datum održavanja je 30.06.2016. u Splitu, Atrium hotel, Domovinskog rata 49A.
Planirano trajanje je od 09:30 do 15:00 sati (registracija polaznika od 09:00).

I dalje jedan od najaktualnijih problema s kojima se danas u većoj ili manjoj mjeri susreće većina jedinica lokalne samouprave, a na koji učestalo upozorava Državni ured za reviziju, predstavlja učinkovitost naplate gradskih i općinskih prihoda.

Obzirom da je u travnju u Zagrebu održano vrlo uspješno savjetovanje na istu temu, a  nastavno na iskazani interes pojedinih jedinica lokalne samouprave za organizacijom radionica na području nadležnosti našeg Poslovnog centra LC Dalmacija, za Vas smo odlučili organizirati savjetovanje u četvrtak 30. lipnja 2016. u Splitu.

 
Teme koje ćemo obraditi na savjetovanju:
NAPOMENA:

Cijena konzultantskog savjetovanja-seminara "Kako prisilno naplatiti gradske/općinske prihode​" je 800,00 kn + PDV po sudioniku. 
LC korisnicima za konzultantsko savjetovanje-seminar "Kako prisilno naplatiti gradske/općinske prihode​" odobravamo popust i cijena je 640,00 kn + PDV po sudioniku.

​Plaćanje se vrši po ispostavljenom računu nakon održanog događanja.

Premium korisnici prema Općim uvjetima poslovanja, usluga 25., imaju pravo na seminar za jednog polaznik/dan mjesečno na svakih 10.000 kn iznosa za mjesečno održavanje.

Ako se odlučite sudjelovati, molimo Vas da najkasnije do 28.06.2016. godine u 12:00 sati izvršite prijavu sudionika putem PRIJAVNICE niže koja je aktivna do krajnjeg roka za prijavu ili do ispunjenja termina. 

Napomena: obzirom da je broj sudionika ograničen, u slučaju prijave za sudjelovanje, a ne pojavljivanja bez obavijesti u minimalnom roku od 24 sata prije termina održavanja, naplaćuje se kotizacija u iznosu 50% od navedene vrijednosti edukacije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na telefon 01/6599-555 ili e-mail prodaja@spi.hr.


Isprintajte stranicu